Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 14:09

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ημερίδα στίβου για παιδιά νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων

Γράφτηκε από τον

Αναπτυξιακή ημερίδα στίβου για παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου διοργανώνει το Σάββατο 1 Απριλίου ο Μεσσηνιακός στο Δημοτικό Στάδιο. 

Πρόκειται για την τρίτη φετινή αναπτυξιακή ημερίδα στην οποία οι μαθητές των παραπάνω τάξεων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα που συνδυάζει την άθληση και την αναψυχή. 

Η ημερίδα δεν απευθύνεται μόνο στα παιδιά που είναι μέλη του Μεσσηνιακού αλλά σε όλα τα παιδιά. 

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω αγωνίσματα: δρόμο 30 μέτρων ή δρόμο 30 μέτρων με εμπόδια.

Οι μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού ένα από τα παρακάτω αγωνίσματα: δρόμο 40 μέτρων ή δρόμο 40 μέτρων με εμπόδια.

Οι μαθητές της Γ’ και Δ’ Δημοτικού ένα από τα παρακάτω αγωνίσματα: δρόμο 50 μέτρων ή δρόμο 600 μέτρων ή άλμα σε μήκος ή ρίψη μπαλάκι.

Οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού ένα από τα παρακάτω αγωνίσματα: δρόμο 60 μέτρων ή δρόμο 600 μέτρων ή άλμα σε μήκος ή ρίψη μπαλάκι ή ρίψη σφαίρας ή ρίψη σφύρας.

Οι μαθητές του γυμνασίου ένα από τα παρακάτω αγωνίσματα: δρόμο 80 μέτρων ή δρόμο 600 μέτρων ή άλμα σε μήκος.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα θα συμμετέχουν αγωνιστικά και γονείς ή συνοδοί των παιδιών στην εκδήλωση, λαμβάνοντας μέρος στο δρόμο των 1000 μέτρων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής. 

 

Οι μαθητές που δεν ανήκουν στην δύναμη του Μεσσηνιακού μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου. Θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στην γραμματεία των αγώνων λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης.