Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 11:59

Στην Υδρα αγωνίστηκε ο Αίολος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με πολυπληθή αποστολή συμμετείχε ο Αίολος Καλαμάτας στον αγώνα ανοικτής θαλάσσης «Ύδρα 2013» που έγινε στις 26-28 Οκτωβρίου.
Ο αγώνας έγινε σε δύο διαδρομές, Φάληρο - Ύδρα και Ύδρα - Φάληρο και συμμετείχαν πάνω από 100 σκάφη.
Ο Αίλος συμμετείχε με πολυπληθή αποστολή με αθλητές μέλη του συλλόγου όπως επίσης και αθλητές του ΙΟΝΕ και του ΙΟ Πατρών.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι Κώστας Κυριάκος, Χάρης Βγενής, Θεοδώρα Γαλανοπούλου, Γιώργος Βλαχόπουλος, Γιώργος Βραχάτης, Πατρίτσια Τσάκωνα, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Δρακόπουλος, Νικήτας Κατσάς, Σπύρος Μουστακαλής, Αθηνά Ξανθάκη, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Διονυσία Καφετζή, Άννα Πρινέα, Παναγιώτης Σαούτης, Ζαχαρίας Σαρδέλης, Κώστας Πετρουλάκης, Ιωάννα Σιψά, Ντίνος Χρυσομάλης, Κώστας Δάρας, Γιάννης Δηλές.
Οι καιρικές συνθήκες που θύμιζαν έντονο καλοκαίρι ταλαιπώρησαν τα πληρώματα καθώς χρειάστηκαν 10-12 ώρες για να ολοκληρώσουν την κάθε διαδρομή. Το θέαμα όμως, με το λιμάνι της Ύδρας ασφυκτικά γεμάτο με ιστιοφόρα σκάφη και τους δρόμους πλημμυρισμένους με ιστιοπλόους,  αποζημίωσε τους συμμετέχοντες δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις με συζητήσεις γύρω από την θάλασσα και το νυχτερινό ξεφάντωμα στα μπαράκια του νησιού.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Ο σύλλογος μας φροντίζει να δίνει πάντα νέες εικόνες και νέες αντιλήψεις στους αθλητές του και ειδικά στα νέα μέλη που αποφοιτούν από τις Σχολές Ανοικτής Θάλασσας του συλλόγου μας ταξιδεύοντας τους σε νέες εμπειρίες και φέρνοντας τους σε επαφή με ιστιοπλόους πανελλαδικά.
Για όλους εμάς στον Αίολο σημασία έχει το ταξίδι και πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι – ιστιοπλόοι – αθλητές μέσα από την θάλασσα
που απλόχερα μας χαρίζει τόσες εμπειρίες. Σε αυτό το ταξίδι σας καλούμε όλους κοντά μας, να μεγαλώσουμε την ιστιοπλοϊκή οικογένεια και να απολαμβάνουμε την υπέροχη θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου.
Πληροφορίες για εγγραφές στην Σχολή Ανοικτής Θάλασσας του συλλόγου
μας στο τηλ. 6936726228 (Δρακόπουλος Γεώργιος προπονητής ιστιοπλοΐας, μέλος Εθνικής ομάδας laser, πανελληνιονίκης σκαφών Ανοικτής Θάλασσας)».