Σάββατο, 01 Απρίλιος 2017 14:11

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διοργανώνει ημερίδα στίβου για παιδιά νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων

Γράφτηκε από τον

Αναπτυξιακή ημερίδα στίβου για παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου διοργανώνει σήμερα Σάββατο στις 4 το απόγευμα ο Μεσσηνιακός στο Δημοτικό Στάδιο. 

Πρόκειται για την τρίτη φετινή αναπτυξιακή ημερίδα στην οποία οι μαθητές των παραπάνω τάξεων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα που συνδυάζει την άθληση και την αναψυχή. 

Η ημερίδα δεν απευθύνεται μόνο στα παιδιά που είναι μέλη του Μεσσηνιακού αλλά σε όλα τα παιδιά. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα θα συμμετέχουν αγωνιστικά και γονείς ή συνοδοί των παιδιών στην εκδήλωση, λαμβάνοντας μέρος στο δρόμο των 1000 μέτρων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής. 

"Στην αθλητική δράση πρώτο μέλημα είναι οι συμμετοχή ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται αρμονικά με την χαρά και την αναψυχή. Οι μικροί , ηλικιακά, αθλητές έχουν ανάγκη την παρότρυνση και την ενθάρρυνση όλων, γι' αυτό και η παρουσία συγγενικού και κοινωνικού περίγυρου αυτών στις κερκίδες του σταδίου είναι επιθυμητή", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Μεσσηνιακού. 

Συμμετοχή στο Περιφερειακό

Συμμετοχή σε δύο διοργανώσεις για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού θα συμμετέχει με δεκαπέντε αθλητές και αθλήτριες της προ-αγωνιστικής ομάδας στο Διασυλλογικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων Β’ συμμετέχοντας σε αγώνισμα πολύαθλων που θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο. 

 

Κάθε αθλητής και αθλήτρια θα επιλέξει δύο προκαθορισμένα αγωνίσματα από δρόμους, άλματα και ρίψεις. Οι αθλητές του Μεσσηνιακού, γεννηθείς το 2005 και 2005, που θα αγωνιστούν είναι οι Ηλιάνα Τασιοπούλου, Χριστιάνα Πλατανίτη, Θεοδώρα Καγιά, Μαριλένα Φερράι, Αθηνά Κόντου, Ζωή Χάφ, Μαρίνα Νικολοπούλου, Σταυριάννα Σταθοπούλου, Μαρία Λυμπεροπούλου, Βασιλική Κότσαρη, Ηλίας Μπαχαρακάκης, Αναστάσιος Γιαννόπουλος, Γιώργος Δημητρόπουλος, Βλαδήμηρος Τριαντόπουλος και Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος.