Σάββατο, 01 Απρίλιος 2017 10:21

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 26 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 26 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Με 26 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετέχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Shito – Ryu (Σίτο Ρίου) Καράτε που θα γίνει σήμερα και αύριο στο Ολυμπιακό αθλητικό κέντρο Βαρέων αθλημάτων στα ‘Ανω Λιόσια Αττικής, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει  ο πρόεδρος  της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και μέλος της τεχνικής Επιτροπής της Ε.Λ.Ο.Κ, Ευθύμιος Μπούρας, καθώς και συγγενείς και φίλοι των αθλητών.

Ο Ε. Μπούρας δήλωσε σχετικά: «Οι αθλητές του συλλόγου μας έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, κάτω από τις οδηγίες των προπονητών μας - χρυσού Βαλκανιονίκη -  Ιωάννη Μπούρα και πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Μπούρα και τις  δικές μου νουθεσίες. Είμαι πεπεισμένος πως για μια ακόμη φορά θα τα πάμε περίφημα και οι κόποι μας θα έχουν αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που φέρνουμε σε πέρας εδώ και 40 χρόνια, να κρατάμε δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι Nίκος Αδαμόπουλος στα -75 κιλά στους άνδρες, Χρήστος Κάρλος στα  -68 κιλά στους νέους άνδρες, Αγγελος Τορνατζής στην κατηγορία -30 κιλά στους παίδες, Αναστάσιος Χασανάκος στα -57 κιλά στους έφηβους, Φώτης Αντωνόπουλος στα -35 κιλά στους παίδες, Ιωάννης Μπάλλας στα -30 κιλά στους παίδες, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος στα +40 κιλά στους παίδες, Νίκος Κατερινόπουλος στα -35 κιλά στους παίδες, Παναγιώτης Βασιλείου στα -40 κιλά, Συμεών Σταθόπουλος στα -40 κιλά στην κατηγορία των παίδων, Μάριος Σγουρος στα -35 κιλά στους παίδες, Περικλής Κακούνης στα +55 κιλά στην κατηγορία των εφήβων, Αλέξανδρος Καραπατάς στα -25 στα τζούνιορ, Αγγελος Μπάλλας στα -30 στα τζούνιορ, Κωνσταντίνος Κατερινόπουλος στα -30 στα τζούνιορ. Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο Κούμιτε, όσο και στο αγώνισμα του Κάτα.

Οι Παίδες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι οι ακόλουθοι Ηλίας Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Λεμπέσης, Δημήτρης Σμυρνιός, Δημήτρης Μέντζας και Παναγιώτης Δημητρόπουλος.

Οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι Ράνια Μητσέα στα -55 κιλά στις γυναίκες, Αικατερίνη Κακούνη στα +30 κιλά στις κορασίδες, Ελένη Σταυριανού στα -35 κιλά στις κορασίδες και Ηρώ Καρανίκα στα +40 κιλά. Οι παραπάνω  αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο Κάτα.

Μόνο στα Κάτα θα πάρουν μέρος η Μάρα Μιχοπούλου και η Δημητρία Μιχοπούλου στις κορασίδες .