Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 13:21

ΣΚΑΚΙ: Εκδήλωση του ΝΟΚ την Κυριακή στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Γράφτηκε από τον

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στην Καλαμάτα από το Σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κουρκουνάκης, διεθνής μετρ, επαγγελματίας δάσκαλος προπονητής σκακιού, παιδοψυχολόγος και συγγραφέας σκακιστικών βιβλίων, θα μιλήσει στα παιδιά με θέμα "Σκακιστική σκέψη και ανάπτυξη του χαρακτήρα". Η διάλεξη θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. 

Νωρίτερα στις 5.30 μ.μ. θα γίνουν αγώνες επίδειξης σιμουλτανέ για παιδιά από τον Η. Κουρκουνάκη και τον Θοδωρή Τσεκούρα. Στις 7.40 μ.μ. θα ακολουθήσει διάλογος με τον κ. Κουρκουνάκη, ενώ στις 8.15. οι διοργανωτές θα βραβεύσουν τον Στάθη Καρέλια. και στις 8.30 θα ακολουθήσει μπουφές.

Την εκδήλωση,  που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και το Δήμο Καλαμάτας, υποστηρίζουν το ΙΕΚ Ορίζων και οι Γραφικές Τέχνες Γιώργος Δικαίος Α.Ε., 

 

Οι διοργανωτές θα δώσουν σήμερα συνέντευξη Τύπου στις 12.30 μ.μ. στην αίθουσα της Σκακιστικής Ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.