Σάββατο, 08 Απρίλιος 2017 19:28

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Χάλκινο η Ηλιοπούλου στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

 

Με ένα μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις επέστρεψαν οι αθλητές του ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας από το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που έγινε στις 5-6 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Αμαλία Ηλιόπουλου και μαζί πέτυχε την μοριοδότηση της για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, εκπροσωπώντας το γενικό λύκειο Μεσσήνης. Ένα βήμα πριν την μοριοδότηση τους και το μετάλλιο έφτασαν ο Στρατός Τσακπινέλλης και η Μαρία Ράπτη που κατέκτησαν τελικά την πέμπτη θέση αφού ηττήθηκαν στον αγώνα για τα μεταλλεία στα σημεία. Και οι δύο αθλητές εκπροσώπησαν το 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας  

Τέλος οι αθλητές που είχαν μια πολύ καλή παρουσία χωρίς να καταφέρουν να διακριθούν είναι οι Γιώργος Σκόκος και Θανάσης Ράπτηςεκπροσωπώντας το 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, ο Γιάννης Δημητρακόπουλος (4ο ΕΠΑΛ), ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος (4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας), ο Νίκος Βασιλειάδης (5ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας) και η Μαρία Παρασκευοπούλου.

 

Τους αθλητές συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας  Γιώργος Παναγιωτόπουλος,  η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Φωτάκη και ο προπονητής Χαράλαμπος Μαντάς.