Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 10:11

ΣΤΙΒΟΣ: Με πολυμελή αποστολή ο Μεσσηνιακός στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ: Με πολυμελή αποστολή ο Μεσσηνιακός στην Τρίπολη

Για το Διασυλλογικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα στίβου παίδων και κορασίδων, που θα γίνει σήμερα Κυριακή στην Τρίπολη, ετοιμάζεται ο Μεσσηνιακός.

Στην αποστολή του καλαματιανού συλλόγου θα συμμετέχουν περισσότεροι από 30 αθλητές και αθλήτριες, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν σε πληθώρα αγωνισμάτων. Την αποστολή στην Τρίπολη θα συνοδεύσει όλο το προπονητικό προσωπικό των αγωνιστικών ομάδων, καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Πουλόπουλος. 

Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στο Μεσσηνιακό για την παρουσία του τμήματος στίβου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του περασμένου Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Ο λόγος για το Διασυλλογικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων Β’ και την πρώτη αναπτυξιακή ημερίδα για το 2017 και τρίτη για την τρέχουσα προπονητική περίοδο. Στην πρώτη διοργάνωση που έγινε το πρωί,  ο Μ.Γ.Σ.  έλαβε μέρος σε αγωνίσματα διάθλου με 15 αθλητές. Για τα περισσότερα παιδιά μάλιστα ήταν η πρώτη επίσημη αξιολογημένη διοργάνωση. 

Στην απογευματινή ημερίδα ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες παιδιά τάξεων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου. Στα αξιοσημείωτα ότι έλαβαν μέρος για άλλη μια φορά και οι αθλητές με τυφλότητα του συλλόγου ΑΜΕΑ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, οι Γεωργία Παπαδέα, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Αγγελής. Οι εξαιρετικοί αυτοί αθλητές και άνθρωποι, έτρεξαν αγώνα ταχύτητας 100 μέτρων με συνοδούς τους προπονητές τους Μαρία Χρονοπούλου, Θεόδωρο Χάντζο και Ελένη Θεοδωρακοπούλου.