Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 15:32

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μαζική συμμετοχή και διακρίσεις στον αγώνα της Σπάρτης

Γράφτηκε από τον

Στη Σπαρτιατική Σκυτάλη, το πρώτο στην ιστορία γνωστό μέσο αποκρυπτογράφησης μηνυμάτων, ήταν αφιερωμένος ο αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Σπάρτης, το απόγευμα του Σαββάτου 1 Απριλίου ο Σύλλογος “Σπαρτιατών Δρομέων” με τη συνεργασία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης.

Ο αγώνας έγινε υπό από καλές καιρικές συνθήκες όλοι οι δρομείς απόλαυσαν μία όχι και τόσο εύκολη διαδρομή, κάνοντας δύο φορές το γύρο της πόλης, ξεκινώντας και τερματίζοντας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Συνολικά υπήρξαν 164 επιτυχείς τερματισμοί με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, να δίνει βροντερό παρόν με 42 δρομείς του και να κάνει ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία του, ξαφνιάζοντας θετικά τόσο τους διοργανωτές, όσο και το πλήθος κόσμου που βρισκόταν στο χώρο του τερματισμού.

Ο ΣΔΥΜ είχε σημαντικές διακρίσεις στον αγώνα. Στους άντρες την 1η θέση της γενικής κατάταξης πήρε ο Στέφανος Σερεμέτης με χρόνο 0:36:20' και 2ος στη γενική ήταν ο Εμιλιάνο Κάνο με χρόνο 0:37:49', ενώ στις γυναίκες ο ΣΔΥΜ είχε τη 2η και 3η θέση στη γενική από τη Γιώτα Ασημάκου (2η και στην κατηγορία της) και τη Σταυρούλα Μπάκα (1η στην κατηγορία της), με χρόνους 0:46:20" και 0:46:22' λεπτά αντίστοιχα. 

 

Ειδική βράβευση έγινε από τους διοργανωτές στον ΣΔΥΜ, ως τον πολυπληθέστερο σύλλογο στον αγώνα με το 1/4 του συνόλου των συμμετοχών, αλλά και στον Παναγιώτη Δούση, ως τον μεγαλύτερο σε ηλικία δρομέα στη διοργάνωση.