Παρασκευή, 14 Απρίλιος 2017 17:07

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιτυχίες στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

 

Με επιτυχίες και μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας από την Τρίπολη, όπου  συμμετείχε με 18 μικρούς αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 6 έως 10 ετών στο 2ο Ενωσιακό Προπαιδικό Τουρνουά.

Στο πράσινο επίπεδο (10 ετών) συμμετείχαν η Ματίνα Λαμπροπούλου, η οποία πέρασε στην 8δα, η Ζέτα Ποντίκη, ο Άγγελος Κομίνι, η νικήτρια του consolation Ηλιάνα Αθανασοπούλου, η νικήτρια της 3ης θέσης Λήδα Μπλουγουρά και ο νικητής της 3ης θέσης Διονύσης Μπουτζούρης-Δικαίος.

Στο πορτοκαλί επίπεδο εκπροσώπησαν τον Ο.Α.Καλαμάτας τρεις ομάδες. Μελίνα Μέγγου, Βάσια Μιχαλοπούλου και Κρίστυ Χριστοπούλου επικράτησαν στο γκρουπ τους με 4-0 νίκες. Επίσης αήττητη η ομάδα των Νάσο Νταγιόπουλου, Αλκίνοου Παναγέα και Γιώργο Καραϊσκο με 4-0 νίκες, ενώ 2η στο γκρουπ της η ομάδα των Στέφανου και Ιάσωνα Μέγγου και Γιώργου Λαμπρόπουλου με 2-1 νίκες-ήττες.

Στο κόκκινο επίπεδο συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά οι Γιώργος Πουλέτης, Νάγια Παπαδοπούλου, Μυρτώ Παπακωνσταντίνου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Κατερίνα Σταμούλη και Χρήστος Χριστόπουλος.