Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 14:29

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: "Ετρεξε" σε Ρόδο και Χανιά

Γράφτηκε από τον

Ο 4ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου και ο 2ος Μαραθώνιος Χανίων πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Απριλίου. 

Όλοι οι αθλητές απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στις όμορφες διαδρομές και των δύο νησιών, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Ο 4ος Μαραθώνιος Ρόδου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε με πολύ αγάπη τόσο από τους 2500 χιλιάδες δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα, όσο και από τους κατοίκους του νησιού, που με σύμμαχο τον καλό καιρό βοήθησαν και κατέκλυσαν στα περισσότερα σημεία της διαδρομής και γύρω από το τερματισμό χειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών.

Το παρόν για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έδωσε ο Γιάννης Δούβας, ο οποίος τερμάτισε επιτυχώς με πολύ καλό χρόνο 3 ώρες και 33 λεπτά.

Παράλληλα όμως με το μαραθώνιο έγινε για πρώτη φορά και ο ημιμαραθώνιος αγώνας των 21,1 χιλ, όπου κι εκεί είχε συμμετοχή ο ΣΔΥΜ με τη Λίνα Σταθοπούλου, που βρέθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα ημιμαραθωνίου. Κατάφερε και τερμάτισε επιτυχώς, χαρούμενη και ευτυχισμένη σε χρόνο 2:55:05.

Στον άλλο αγώνα, αυτόν του Μαραθωνίου των Χανίων, οι συμμετοχές έφτασαν κοντά στις 4000 σε όλα τα αγωνίσματα, με τους διοργανωτές και τους εθελοντές να παίρνουν άριστα στη διοργάνωση.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και σ' αυτόν τον αγώνα είχε εκπρόσωπο, το μέλος του Αναστάσιο Καστόρα, ο οποίος τερμάτισε επιτυχώς σε 5 ώρες και 23 λεπτά.