Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 14:59

Με επιτυχία τα "41α Τριφύλια"

Γράφτηκε από τον
Με επιτυχία τα "41α Τριφύλια"

Με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά και με πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα του Πάσχα τα "41α Τριφύλια" στο Σιδηρόκαστρο υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας.

Τα «Τριφύλια», αγώνες δρόμου και άλλα  αγωνίσματα, διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας και το τμήμα Νεολαίας του πριν 41 χρόνια και συνεχίστηκαν από την Κοινότητα Σιδηροκάστρου και τον Δήμο Τριφυλίας. Είναι μία γιορτή αθλητισμού, που αγαπούν τα μικρά παιδιά και η νεολαία, μία γιορτή που αντέχει στον χρόνο και δικαιώνει την ιδέα των  πρώτων διοργανωτών της το 1976.

Έτσι και φέτος αρκετοί και κυρίως παιδιά συμμετείχαν σε αυτά καθώς πέρα από το κλασσικά αγωνίσματα περιλαμβάνονται και αρκετά διασκεδαστικά όπως είναι οι τσουβαλοδρομίες, οι αυγουλοδρομίες και άλλα. 

Στις εκδηλώσεις μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Τσακανίκας , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τριφυλίας Γιώργος Φιλντίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Χρονάς, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας υποστράτηγος Διαμαντής Μητρόπουλος.  

 

Κ.Μπ.