Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 12:46

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ελαμψε στην Ιταλία η Μελίνα Πεϊμανίδη

Γράφτηκε από τον

Εντυπωσιακή παρουσία είχε η Μελίνα Πεϊμανίδη στο φετινό Toscana Tour στο Arezzo της Ιταλίας!

Η αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, με τα δυο της άλογα Acapulca και Carnavals Wonder συμμετείχε τις δυο τελευταίες εβδομάδες σε αγώνες του Bronze Tour

έχοντας σημαντικές διακρίσεις. 

Αναλυτικά, την Παρασκευή 7 Απριλίου, στην κατηγορία 1.15μ. έλαβαν μέρος 94 ζεύγη αθλητών και ίππων, παρόλο όμως του μεγάλου συναγωνισμού η Πεϊμανίδη κατάφερε να κατακτήσει την 1η και 3η θέση με την Carnavals Wonder και την Acapulca αντίστοιχα πραγματοποιώντας άπταιστες διαδρομές!

Την επόμενη μέρα στην κατηγορία 1.20μ έλαβαν μέρος 56 ζεύγη αθλητών και ίππων με την Πεϊμανίδη να κατακτά την 2η και 3η θέση με την Carnavals Wonder και την Acapulca αντίστοιχα.

Στις 9/4 στην κατηγορία 1.25μ (με Joker 1.35μ) η αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας κατέκτησε την 2η θέση με την Carnavals Wonder, πηδώντας με τρομερή άνεση το Joker στο τέλος της διαδρομής, ύψους 1.35μ! 

Στην κατηγορία 1.20μ πήρε την 2η θέση αυτή τη φορά με την Acapulca, ανάμεσα σε 96 διαγωνιζόμενα ζεύγη!

Στις 14/4 στην κατηγορία 1,20μ., με άπταιστες διαδρομές και πολύ γρήγορο χρόνο κατέκτησε την 2η και 3η θέση με την Acapulca και Carnavals Wonder αντίστοιχα.

Την επόμενη μέρα, στην κατηγορία 1.25μ κατέκτησε την 2η θέση με την Acapulca!

Επιπλέον, στην κατηγορία 1.20μ έκανε πολύ καλή διαδρομή με την Carnavals Wonder, έχοντας τον πιο γρήγορο χρόνο από όλους!

Τέλος, την Κυριακή του Πάσχα 16/4 στην κατηγορία 1.25μ (με Joker) είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο με την Carnavals Wonder σε άλλη μια καταπληκτική διαδρομή!

Μετά τις παραπάνω επιτυχίες, η Πεϊμανίδη βραβεύτηκε σαν καλύτερη ιππέας του Bronze Tour.

Ο Ιππικός Όμιλος με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Γιώργος Δρούγας σημειώνει σχετικά: "Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν τρανταχτή απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται, και θα πρέπει να συγχαρούμε γι αυτό τόσο τον προπονητή της αθλήτριας μας στην Αθήνα Ντέμη Ντάλλη, όσο και τον ιπποκόμο των αλόγων Arben Ziou, διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τόσο εύκολος ο δρόμος της επιτυχίας! Συγχαρητήρια επίσης στην αθλήτρια και στην οικογένεια της για την προσπάθεια και την αφοσίωσή που δείχνουν.

Επόμενοι στόχοι-προκλήσεις της ομάδας είναι το Πρωτάθλημα Ελλάδας, που πέρυσι είχε αναδείξει την Μελίνα Πεϊμανίδη Πρωταθλήτρια Παίδων, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που ακολουθούν! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία από καρδιάς".