Τετάρτη, 03 Μάιος 2017 19:26

ΣΤΙΒΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ: Χρυσά μετάλλια στα "Τρίτσεια" για Δούση και Μπέκο

Γράφτηκε από τον

Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων αθλητών στίβου με την συνεργασία του Δήμου Αθηνών διοργάνωσαν και φέτος τα "Τρίτσεια" στη μνήμη του Αντώνη Τρίτση.

Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή στο στάδιο του Πανελλήνιου με την συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. 

Στους αγώνες συμμετείχαν οι Μεσσήνιοι αθλητές Παναγιώτης Δούσης και Αναστάσιος Μπέκος. Ο Παναγιώτης Δούσης λαμβάνει μέρος στον αγώνα 20 συνεχόμενα χρόνια! Συμμετείχε στα 1.500 μέτρα και στα 5 χιλιόμετρα όπου κέρτδισε δύο χρυσά μετάλλια και παρέμεινε αήττητος. 

Ο Αναστάσιος Μπέκος συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στα "Τρίτσεια". Έτρεξε στα 100 μέτρα και στα 400 μέτρα κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια και παραμένει και αυτός αήττητος, δείχνοντας ότι είναι ο καλύτερος σπρίντερ των Βαλκανίων στην κατηγορία του. 

Οι δύο αθλητές μεταξύ άλλων τονίζουν: "Εμείς οι βετεράνοι τιμούμε και θυμόμαστε όλους εκείνους που πρόσφεραν στον αθλητισμό και την Ελλάδα και που δεν είναι κοντά μας. Ο ελληνικός στίβος έχει παρελθόν παρόν και μέλλον για αυτός ο θεσμός των βετεράνων δίνει τεράστιο μήνυμα και την έμπρακτη απόδειξη της δια βίου άθλησης".

 

Επιπλέον, Δούσης και Μπέκος ευχαρίστησαν όσους στηρίζουν τις προσπάθειες τους. Μεταξύ άλλων τον προπονητή Γ. Σμυρνή καθώς και την «Διάπλαση» με τον κ. Δούση να τονίζει πως χωρίς την συμβολή της θα είναι σταματήσει προ πολλού.