Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 20:34

Την Κυριακή ο Γύρος Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από τον
Την Κυριακή ο Γύρος Μεγαλόπολης

Την προσεχή Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο Γύρος της Μεγαλόπολης με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει έναν αγώνα 5 χλμ. και έναν αγώνα 2,5 χλμ. για όλους.

Η εκκίνηση των 5 χιλιομέτρων θα γίνει στις 10 το πρωί και των 2,5 χιλιομέτρων στις 11.15 μ.μ.

Οι εγγραφές για τον “Αγώνα Δρόμου Μεγαλόπολης - Run The Theatre 2017" θα γίνονται διαδικτυακά μέχρι και την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 8 μ.μ. σε κιόσκι στην Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης. 

Η διαδρομή των 5 χλμ. περιλαμβάνει εκκίνηση στην οδό Κολοκοτρώνη. Οι δρομείς κάνουν στροφή δεξιά στην οδό Αρχαίου Θεάτρου και κατευθύνονται στην έξοδο της πόλης προς Καρύταινα. Στρίβουν αριστερά στον δρόμο που οδηγεί στον προαύλιο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης όπου και πραγματοποιούν αναστροφή προς Μεγαλόπολη. Κάνουν στροφή αριστερά και κατευθύνονται στον Οικισμό της ΔΕΗ. Έπειτα φτάνουν στο 3ο Δημοτικό σχολείο και από την οδό Αγίου Αθανασίου φτάνουν στο ανοιχτό γήπεδο και στρίβουν δεξιά στην οδό Σταδίου. Κάνουν τον κύκλο του γηπέδου και στρίβουν δεξιά στην οδό Επαμεινώνδα και έπειτα αριστερά στην οδό Πολυβίου. Με κατεύθυνση προς κέντρο στρίβουν αριστερά στην Κολοκοτρώνη. Στην συνέχεια κατευθύνονται προς την Κεντρική Πλατεία όπου και τερματίζουν.

 

Η διαδρομή των 2,5 χλμ. έχει εκκίνηση στην οδό Κολοκοτρώνη. Οι δρομείς κάνουν στροφή δεξιά στην οδό Αρχαίου Θεάτρου και κατευθύνονται στην έξοδο της πόλης προς Καρύταινα. Κάνουν στροφή δεξιά και κατευθύνονται στον Οικισμό της ΔΕΗ. Έπειτα φτάνουν στο 3ο Δημοτικό σχολείο και από την οδό Αγίου Αθανασίου φτάνουν στην οδό Παπαϊωάννου όπου στρίβουν δεξιά. Στην οδό Πολυβίου πάλι δεξιά με κατεύθυνση προς κέντρο στρίβουν αριστερά στην Κολοκοτρώνη. Στην συνέχεια κατευθύνονται προς την Κεντρική Πλατεία όπου και τερματίζουν.