Πέμπτη, 04 Μάιος 2017 15:52

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ο ΝΟΚ διοργανώνει και φέτος το "Κύπελλο Σπύρος Κοντόπουλος"

Γράφτηκε από τον

 

O Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας διοργανώνει και φέτος αγώνες κολύμβησης αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών αφιερωμένους στη μνήμη του τέως αντιπροέδρου και εφόρου κολύμβησης του συλλόγου Σπύρου Κοντόπουλου.

Το "2ο Κύπελλο Σπύρος Κοντόπουλος" θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Καλαμάτας, υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε και της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου.

Οι αγώνες στις κατηγορίες 9‐10‐11‐12 ετών καθώς και σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές ανεξαρτήτου ηλικίας (όπεν), καταρτισμένες βάση των καλύτερων επιδόσεων, ξεκινώντας από την πιο γρήγορη σειρά, καταλήγοντας στην πιο αργή.

Στους 3 πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος και κάθε ηλικίας θα απονέμονται μετάλλια και διπλώματα. Επίσης θα απονεμηθεί κύπελλο στον καλύτερο αθλητή και στην καλύτερη αθλήτρια των αγώνων βάσει της διεθνούς βαθμολογίας. Στις αγωνιστικές κατηγορίες θα βραβεύονται οι τρεις  πρώτοι νικητές κάθε αγωνίσματος, ανεξαρτήτου ηλικίας. Θα απονεμηθεί κύπελλο στον καλύτερο αθλητή και στην καλύτερη αθλήτρια των αγώνων βάσει της διεθνούς βαθμολογίας.

Οι προγωνιστικές κατηγορίες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί το Σάββατο και στις 9 το πρωί την Κυριακή. 

Οι αγωνιστικές κατηγορίες θα ξεκινήσουν στις 5.30 μ.μ. το Σάββατο και στις 12.30 μ.μ. την Κυριακή.