Σάββατο, 06 Μαϊος 2017 12:36

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ - ΕΥΚΛΗΣ: Χάλκινο στη Θεσσαλία για τον Κανελλόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ - ΕΥΚΛΗΣ: Χάλκινο στη Θεσσαλία για τον Κανελλόπουλο

Στον διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα με την επωνυμία ''5th Kissavos Road Bike Tour'' συμμετείχε την περασμένη Κυριακή ο έμπειρος ποδηλάτης Σταύρος Κανελλόπουλος εκπροσωπώντας επάξια τον Ευκλή Καλαμάτας. 

Ο Κανελλόπουλος τερμάτισε 11ος στο αγώνισμα της αντοχής των 110 χλμ. και παράλληλα πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο ενδιάμεσο βαθμολογούμενο σπριντ ανάβασης στο 70ο χλμ.

Η εκκίνηση των 110 χλμ. δόθηκε στο Στόμιο Θεσσαλίας με διαδρομή Τέμπη-Λάρισα-Αγιόκαμπο-Κουτσουπιά και τερματισμό στην Καρίτσα Λάρισας.

Ο Κερκυραίος ποδηλάτης που έβγαλε δελτίο φέτος και τρέχει με την φανέλα του Ευκλή, Ιωάννης Κοκαλάκης το Σάββατο στο χρονόμετρο των 4,5 χλμ. τερμάτισε 26ος και την Κυριακή στο αγώνισμα της αντοχής των 110 χλμ. τερμάτισε 36ος.

Συμμετοχή σε δύο αγώνες

Σήμερα Σάββατο ο Κανελλόπουλος θα λάβει μέρος στον ποδηλατικό αγώνα δρόμου τύπου Criterium, με την επωνυμία ''1st Glyfada Challenge'', που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός και ο Δήμος Γλυφάδας.

 

Αύριο Κυριακή στο πλαίσιο του ''Bike Festival'', θα συμμετέχει στον ποδηλατικό αγώνα δρόμου ''1st Athens Criterium'' που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο Κέντρο της Αθήνας.