Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 17:51

ΟΑΚ: Τα ταλέντα του τένις θα παίξουν στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΟΑΚ: Τα ταλέντα του τένις θα παίξουν στην Καλαμάτα

Τα ταλέντα του τένις από όλη την Πελοπόννησο θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα. 

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας θα διοργανώσει σε συνεργασία με την ΣΤ' Ένωση Σ.Α.Π. το 3ο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης για παιδιά ηλικίας έως 10 ετών στις εγκαταστάσεις της παραλίας και αν χρειαστεί και στην Τέντα. Το τουρνουά χωρίζει τις κατηγορίες ανά ηλικιακή ομάδα και κατηγορία επιπέδου, σε κόκκινο-πορτοκαλί-πράσινο επίπεδο στα πρότυπα της ITF.  Οι αγώνες στην μεγάλη κατηγορία πράσινου επιπέδου, θα γίνουν σε ταμπλό knock-out με consolation, ξεχωριστά ταμπλό αγόρια και κορίτσια. Ανάλογα την συμμετοχή, θα πραγματοποιηθούν και αγώνες διπλού με δυνατότητα και μικτών συμμετοχών σε ένα ενιαίο ταμπλό.                                                       

Το Σάββατο οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί με το πράσινο ταμπλό. Την Κυριακή το πρωί θα παίξουν το κόκκινο και πορτοκαλί ταμπλό και το μεσημέρι θα γίνουν οι τελικοί στο πράσινο ταμπλό. 

Οι συμμετοχές στο αντίστοιχο περσινό τουρνουά είχαν φτάσει τις 120, αριθμός τον οποίο αναμένεται να προσελκύσει και η φετινή διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι το ίδιο διήμερο θα γίνουν αντίστοιχοι αγώνες και στην Πάτρα. 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας, εκτός από το οργανωτικό κομμάτι θα έχει και αγωνιστική συμμετοχή καθώς θα δώσει το παρών με 25 αθλητές και αθλήτριες.             

Διευθυντής αγώνων θα είναι ο Διονύσης Λαμπρόπουλος Διονύσης, επιδιαιτητής αγώνων ο Χρήστος Χριστόπουλος και βοηθοί επιδιαιτητή οι Αικατερίνη Σταμούλη, Σοφία Αποστολοπούλου, Νίκος Γαλάνης.

 

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει σήμερα στις 6 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.