Σάββατο, 13 Μάιος 2017 18:21

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ετρεξαν στην Αργολίδα

Γράφτηκε από τον

Με συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο 12ος Αργειακός-Μυκηναϊκός Δρόμος με τα αγωνίσματα του ημιμαραθωνίου δρόμου, του αγώνα δρόμου 5.5 χλμ. και του παιδικού αγώνα δρόμου 1 χλμ. 

Για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας συμμετείχαν και τερμάτισαν εννέα δρομείς, εκ των οποίων οι έξι έτρεξαν στον ημιμαραθώνιο δρόμο και οι τρεις στα 5,5 χλμ. Αναλυτικά οι δρομείς του ΣΔΥΜ που πήραν μέρος στον ημιμαραθώνιο αγώνα είναι με αλφαβητική σειρά οι Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Καμπάς Παναγιώτης, Κουτίβας Χρήστος, Λόντος Σταύρος, Μιχαλάκης Γεώργιος και Μιχαλάκης Νικόλαος. Στον αγώνα των 5,5 χλμ συμμετείχαν οι Γεωργιοπούλου Άτζελα, Κουραμπάς Δημήτριος και η μικρή Άννα - Μαρία Μιχαλάκη.

Συνδιοργανωτές των τριών αγώνων ήταν το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους - Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί με τον Σύλλογο «Μαραθωνοδρόμοι - Δρομείς Αργολίδας», μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων.

 

Οι δρομείς του ημιμαραθωνίου ξεκίνησαν από την πύλη των Λεόντων στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και αφού διένυσαν μία περιοχή με αρχαιολογικό ενδιαφέρον, πέρασαν από τα χωριά Μοναστηράκι, Κουτσοπόδι, τον Αργολικό κάμπο με τις πορτοκαλιές, εν συνεχεία πίσω από τον Προφήτη Ηλία του Άργους και μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο, για να τερματίσουν στην ανακαινισμένη πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος.