Σάββατο, 13 Μάιος 2017 13:36

ΣΤΙΒΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διακρίσεις για Δημητροπούλου και Μέτα

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διακρίσεις για Δημητροπούλου και Μέτα

 

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Κρίνα Δημητροπούλου στο Φεστιβάλ Ρίψεων, που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη.

Η ταλαντούχα αθλήτρια του Μεσσηνιακού συμμετείχε στον ακοντισμό των κορασίδων, κατακτώντας όπως προαναφέραμε, την δεύτερη θέση. Η βολή της στα 39,55 μέτρα θεωρείται αξιόλογη δεδομένου των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Εξαιρετική χαρακτηρίζεται φυσικά και η αγωνιστική παρουσία των συναθλητριών της,  καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν οι ίδιες για όλες τις αθλήτριες.

Να σημειωθεί ότι στον εν λόγω αγώνα συμμετέχουν διαχρονικά αξιόλογοι αθλητές ριπτικών αγωνισμάτων όλων των ηλιακών κατηγοριών.

Την ίδια μέρα, ο Μεσσηνιακός εκπροσωπήθηκε και στον αγώνα δρόμου Run the Theatre, στη Μεγαλόπολη με το Χρήστο Μέτα. Ο αθλητής του Μεσσηνιακού κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων μεταξύ 215 συμμετεχόντων!

Συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού, καθώς μερικοί από τους μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές θα συμμετέχουν σήμερα στο διασυλλογικό περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών στην Τρίπολη. Στο ίδιο στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλο χρόνο και το διασυλλογικό περιφερειακό πρωτάθλημα συνθέτων των παγκορασίδων στο οποίο επίσης θα εκπροσωπηθεί ο ιστορικός σύλλογος. 

Στην πρώτη διοργάνωση, στα 200 μέτρα ανδρών θα λάβουν μέρος οι Γιάννης Πατρινιός και Γιώργος Κούσκουλας. Στα 400 μέτρα με εμπόδια θα συμμετέχει ο Χρήστος Μέτα, ενώ στις γυναίκες η Ελευθερία Λασκαρίδου θα τρέξει στα 200 μέτρα και η Ελένη Θεοδωρακοπούλου στο δρόμο των 5000 μέτρων. 

 

Στην δεύτερη διοργάνωση, η Νίκη Σουλειμέζη θα συμμετέχει στο 5αθλο παγκορασίδων.