Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 18:19

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διακρίσεις στους πελοποννησιακούς αγώνες τζούνιορ

Γράφτηκε από τον

 

Με την συμμετοχή 100 περίπου αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα οι πελοποννησιακοί αγώνες τζούνιορ. 

Τους αγώνες, που αφορούσαν παιδιά μέχρι 10 ετών, διοργάνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας σε συνεργασία με την ΣΤ' Ενωση Σ.Α.Π.  Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι με επιτυχία με τον ΟΑΚ μάλιστα να έχει σημαντικές διακρίσεις στις περισσότερες κατηγορίες.

Στο πράσινο επίπεδο η Ματίνα Λαμπροπούλου ήταν τρίτη ενώ στην κατηγορία consolation η Ηλιάνα Αθανασόπουλου ήταν πρώτη. Στα αγόρια οι Αγγελος Κομίνι και Διονύσης Μουτζούρης - Δικαίος ήταν στην τρίτη θέση.

Στα διπλά την 2η θέση πήραν οι Ματίνα Λαμπροπούλου και Λύδα Μπλουγουρά. 

Στο πορτοκαλί επίπεδο λόγω πληθώρας αθλητών είχαμε τρεις ομίλους.

Στον 1ο όμιλο την πρώτη θέση πήραν οι Κρίστι Χριστοπούλου και Βάσια Βασιλοπούλου και την 2η θέση οι Νάσος Νταγιόπουλος, Μελίνα Μέγγου, και Γιώργος Καραΐσκος. 

Στο 2ο όμιλο πρώτοι ήταν οι Ιάσονας Μέγγος, Στέφανος Μέγγος, Αλκίνοος Παναγέας. Στην τρίτη θέση οι Ν. Παπαδόπουλος, Δημήτρης Μάλαμας και Τάσος Σολδάτος. 

Στον 3ο όμιλο πρώτοι ήταν οι Γιώργος Λαμπρόπουλος, Αρις Κυρίνης και στην 2η θέση οι Χρύσα Κάββουρα και Αθανασία Λεβεντοπούλου. 

Στο κόκκινο επίπεδο υπήρχαν δύο ηλικιακές κατηγορίες. Στην κατηγορία έως 7 ετών πρώτη ήταν η Κρίστι Χριστοπούλου και στην κατηγορία έως 9 ετών πρώτη ήταν η Χρύσα Κάββουρα. 

Ο προπονητής του ΟΑΚ Χρήστος Χριστόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος τόσο από την οργανωτική επιτυχία της διοργάνωσης όσο και από την αγωνιστική παρουσία του καλαματιανού συλλόγου την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική.

Στους αγώνες, εκτός από τον ΑΟΚ, συμμετείχαν ακόμη οι ΑΕΚ Τρίπολης, Ατλας Τρίπολης, Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, Ρήγας Αργολίδας, Ποσειδώνας Λουτρακίου και ΟΑ Κορίνθου, καθώς και το κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης "Λιλιπούπολη".