Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 14:23

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ - ΕΥΚΛΗΣ: Χρυσό ο Κανελλόπουλος στον "Γύρο Βόρειας Εύβοιας"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον Σταύρο Κανελλόπουλο του Ευκλή Καλαμάτας να κατακτά την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο ποδηλατικός αγώνας αντοχής των 120 χλμ. με την επωνυμία ''24ος Γύρος Βόρειας Εύβοιας'', που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α. (Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών).

Ο Μεσσήνιος αθλητής πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 170 ποδηλάτες, ενώ ο Ευκλής εκπροσωπήθηκες στον αγώνα με πέντε ακόμη αθλητές που είχαν θετική παρουσία. 

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ποντίκης ήταν 14ος της γενικής και 4ος στην κατηγορία του (Μάστερ Γ1), ο Πάνος Βεργετόπουλος ήταν 31ος στη γενική και 5ος στην κατηγορία του (Μάστερ Β2), ο Παντ. Σταμάτης ήταν 43ος στη γενική και 14ος στην κατηγορία του (Μάστερ Β1), ο Βασίλειος Μυστριώτης ήταν 53ος στη γενική και 2ος στην κατηγορία του (Μάστερ Δ) και ο Θανάσης Παπαγεωργίου δεν κατάφερε να τερματίσει για τεχνικούς λόγους.

 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των ποδηλατών του Ευκλή, στις 28 Μαΐου είναι η συμμετοχή τους στον ποδηλατικό αγώνα αντοχής των 140 χλμ., με την επωνυμία ''Ολυμπιακός Δρόμος Ειρήνης'' στον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ