Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 14:23

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ - ΕΥΚΛΗΣ: Χρυσό ο Κανελλόπουλος στον "Γύρο Βόρειας Εύβοιας"

Γράφτηκε από τον

Με τον Σταύρο Κανελλόπουλο του Ευκλή Καλαμάτας να κατακτά την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο ποδηλατικός αγώνας αντοχής των 120 χλμ. με την επωνυμία ''24ος Γύρος Βόρειας Εύβοιας'', που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α. (Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών).

Ο Μεσσήνιος αθλητής πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 170 ποδηλάτες, ενώ ο Ευκλής εκπροσωπήθηκες στον αγώνα με πέντε ακόμη αθλητές που είχαν θετική παρουσία. 

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ποντίκης ήταν 14ος της γενικής και 4ος στην κατηγορία του (Μάστερ Γ1), ο Πάνος Βεργετόπουλος ήταν 31ος στη γενική και 5ος στην κατηγορία του (Μάστερ Β2), ο Παντ. Σταμάτης ήταν 43ος στη γενική και 14ος στην κατηγορία του (Μάστερ Β1), ο Βασίλειος Μυστριώτης ήταν 53ος στη γενική και 2ος στην κατηγορία του (Μάστερ Δ) και ο Θανάσης Παπαγεωργίου δεν κατάφερε να τερματίσει για τεχνικούς λόγους.

 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των ποδηλατών του Ευκλή, στις 28 Μαΐου είναι η συμμετοχή τους στον ποδηλατικό αγώνα αντοχής των 140 χλμ., με την επωνυμία ''Ολυμπιακός Δρόμος Ειρήνης'' στον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία.