Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 18:33

Δυναμική παρουσία του ΣΔΥΜ στον 11ο Παλαιολόγειο δρόμο

Γράφτηκε από τον
Δυναμική παρουσία του ΣΔΥΜ στον 11ο Παλαιολόγειο δρόμο

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μυστρά ο 11ος Παλαιολόγειος Δρόμος,  προς τιμή του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Σπάρτης και ήταν ενταγμένος στις φετινές εκδηλώσεις με τίτλο «Παλαιολόγεια 2017».

Σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 200 αθλητές, οι οποίοι έτρεξαν κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, σε μια όμορφη διαδρομή, ξεκινώντας από τη πλατεία του Μυστρά μπροστά από το άγαλμα του Κ. Παλαιολόγου και μέσω μιας κυκλικής διαδρομής, πέρασαν από τα χωριά Παλαιολόγειο, Μαγούλα, εν συνεχεία μέσα από τη πόλη της Σπάρτης για να ανηφορήσουνε περνώντας από τον Άη Γιάννη, το Παρόρι και τερματισμό και πάλι στο Μυστρά.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ήταν παρών με πάνω από 20 δρομείς και έκανε για μια άλλη φορά αισθητή τη παρουσία του. Μάλιστα στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε σημαντικές διακρίσεις τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες.

Αναλυτικά επιτυχίες είχε ο ΣΔΥΜ με τους Εμιλιάνο Κάνο να τερματίζει 2ος στη γενική κατάταξη στους άντρες με χρόνο 1:22:25’ και τη Γιώτα Ασημάκου να τερματίζει 3η στη γενική κατάταξη στις γυναίκες με χρόνο 1:44:18’.

Όμως ο ΣΔΥΜ είχε και άλλες διακρίσεις στους άντρες από το Αθανάσιο Κλάδη που τερμάτισε 2ος στη κατηγορία του (46-59), με χρόνο 1:30:09’ και στις γυναίκες η Νικολέτα Ρομπάκη και η Έλενα Κανελλοπούλου ήρθαν 3ες  στη κατηγορία τους με χρόνο 1:56:15’ και 1:58:52’ αντίστοιχα.

Στα αξιοσημείωτα ο επιτυχής τερματισμός του μέλους του ΣΔΥΜ Δημήτρη Κουραμπά, ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά αγώνα ημιμαραθωνίου.

Οι δρομείς του ΣΔΥΜ που έλαβαν μέρος στον αγώνα και τερμάτισαν επιτυχώς είναι με αλφαβητική σειρά οι Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, Ασημάκου Γιώτα, Βαϊνά Βασιλική, Βέβες Γιώργος, Βουδούρης Γιώργος, Γαληνέας Σωκράτης, Ζούζουλας Σταύρος, Καμπάς Παναγιώτης, Κάνο Εμιλιάνο, Καρμίρης Παναγιώτης, Κατσαρός Αλέξης, Κλάδης Αθανάσιος, Κουραμπάς Δημήτρης, Κρόμπας Παναγιώτης, Λύρας Λεωνίδας,  Μιχαλάκης Γιώργος, Ξιάρχος Γιώργος, Ξυπόλιτος Στέλιος,  φιλιππόπουλος Τάσος και Χάννας Ιωάννης.

 

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη όλη την αποστολή και τις επιτυχίες των μελών του.