Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 17:47

Οι νικητές στο Γύρο της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο 22ος γύρος της Κυπαρισσίας με ρεκόρ συμμετοχών από αθλητές κάθε ηλικίας.

Με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Τριφυλιακής πόλης οι περίπου 550 αθλητές χωρισμένοι ανά κατηγορίες διένυσαν διάφορες αποστάσεις απολαμβάνοντας και τις ομορφιές της περιοχής.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας πλέον έχει γίνει θεσμός και αυτό δείχνει ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός συμμετοχών, ενώ φέτος για πρώτη φορά υπήρξαν συμμετοχές και από το εξωτερικό. Συνάμα η πολύ καλή οργάνωση του τον έχει κατατάξει σε έναν από τους καλύτερους αγώνες που γίνεται στην ευρύτερη περιφέρεια.

 

Στα 10 χιλιόμετρα πρώτος ήταν ο Δημήτρης Τασσόπουλος του ΑΟ Φιλιατρών, δεύτερος ο Θεόδωρος Δημητρακάκης του ΑΟ Φιλιατρών και τρίος ο Μιχάλης Λουκέρης του GR Runners Club. 

 

Τέταρτος ο Δημήτρης Αγγελόπουλος του ΣΔΥ Μεσσηνίας, πέμπτος ο Βασίλης Τάνεφ και έκτος ο Ηλίας Καπόγλης. 

 

Στα 4 χιλιόμετρα πρώτος ήταν ο Αχιλλέας Μπενάρδος του ΑΟ Κυπαρισσίας, δεύτερος ο Δημήτρης Πασσιάς του ΣΔΥΜ, τρίτος ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, τέταρτος ο Λούης Γουντκέητ, πέμπτος ο Διονύσης Τζανέτος και έκτος ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ