Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 20:04

Στην Καλαμάτα το τουρνουά αντισφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας

Γράφτηκε από τον
Στην Καλαμάτα το τουρνουά αντισφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά το τουρνουά αντισφαίρισης της πολεμικής αεροπορίας, στις εγκαταστάσεις του στην Δυτική Παραλία.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Δευτέρα 12 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. 

Διοργανώνει το "Kalamata Summer Tennis Camp 2017"

Σε 8 ανεξάρτητες πενταήμερες περιόδους, από 19 Ιουνίου έως και 10 Αυγούστου θα λειτουργήσει το φετινό camp του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας για παιδιά 6-16 ετών, τα οποία θέλουν πρωταρχικά να μάθουν τένις ή να βελτιώσουν το παιχνίδι τους μέσα σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον γνωρίζοντας νέους φίλους και φίλες! 

Τένις, κολύμπι, ping pong, beach soccer και δημιουργικά παιχνίδια είναι οι σημαντικότερες δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει το καμπ ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για το 4ο Παπαφλέσσεια Tennis Open

Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Παπαφλέσσεια Tennis Open που θα γίνει στις 26/6 - 9/7 ξεκίνησε. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρώτο τουρνουά της σειράς Peloponnesus Tennis Masters 2017 έχουν αρχίσει και θα γίνονται έως τις 24/6 στις 7 μ.μ., Η κλήρωση θα γίνει δημόσια στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Καλαμάτας στη δυτική παραλία αμέσως μετά την λήξη δηλώσεων το Σάββατο 24/6!

"Ελέγξτε το πλέγμα στις ρακέτες σας, βεβαιωθείτε ότι οι σόλες των παπουτσιών σας θα αντέξουν και ετοιμαστείτε για συναρπαστικά παιχνίδια σε ηλικιακές κατηγορίες τζούνιορ, ανδρών, γυναικών, μονά, διπλά, μικτά". αναφέρει το κάλεσμα του Καλαματιανού ομίλου.

Οι κατηγορίες συμμετοχής θα είναι ανδρών Open, ανδρών 35+, ανδρών 50+, γυναικών Open, γυναικών 35+, γυναικών 50+, τζούνιορ κόκκινο-πορτοκαλί-πράσινο (2007-2011), τζούνιορ 12ρια (2005-2007), διπλά ανδρών Open, διπλά ανδρών 35+, διπλά ανδρών 50+, διπλά γυναικών Open, διπλά γυναικών 35+, διπλά Μικτά Open.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν και στα νέα γήπεδα της Τέντας, με επιφάνεια supersoft dopio της εταιρίας Casali Sport.