Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 15:36

ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρωτιά Καλογερόπουλου στο πανελλήνιο βετεράνων!

Γράφτηκε από τον

 

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ομιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας, ο οποίος συμμετείχε με δύο αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων ανεξάρτητων που έγινε στα Χανιά στις 27 και 28 Μαΐου.

 Ο Γιώργος Καλογερόπουλος στην κατηγορία ανεξάρτητοι ηλικίας 40-49 ετών κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Κάτι που κατάφερε για πρώτη φορά στα χρόνια που αγωνίζεται ως ερασιτέχνης αθλητής του πινγκ πονγκ, μετά την τρίτη θέση το 2014 και το 2015 σε Ξυλόκαστρο και Βάρη αντίστοιχα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Η δεύτερη συμμετοχή ήταν του Στάθη Γιαννακόπουλου. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε τουρνουά αλλά δεν κατάφερε κάτι καλό αφού αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων με 2 ήττες και μια νίκη. Σίγουρα όμως οι εμπειρίες που αποκόμισε θα του φανούν χρήσιμες σε επόμενα τουρνουά.

Να θυμίσουμε ότι στο πρωτάθλημα ανεξάρτητων βετεράνων της περιφέρειας Πελοποννήσου, οι δύο ομάδες του ομίλου πήραν τις 2 πρώτες θέσεις (Φάρης Καλαμάτας πρωταθλητής και Ping Pong Club Καλαμάτας δεύτερος).

Ανοικτό τουρνουά για βετεράνους στην Καλαμάτα

Στο μεταξύ οι δραστηριότητες του ομίλου, μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, δεν σταματούν. 

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σαββατοκύριακο, από τις 4 μ.μ. και μετά, οι αθλητές, όπως και αλλά μέλη, συνεχίζουν να προπονούνται και να διασκεδάζουν παίζοντας πινγκ πονγκ, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με φιλικά διπλά ματς σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επίσης ο όμιλος στο τέλος του Ιουλίου θα διοργανώσει ένα αξιολογημένο, ανοιχτό τουρνουά για βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές, με μεγάλη προσδοκία συμμετοχών από Πελοπόννησο, Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας, αφού οι αγωνιζόμενοι θα μπορούν να συνδυάσουν τους αγώνες με μίνι διακοπές στην πόλη μας. Το θέμα ζέστης δεν πτοεί τους αθλητές του ομίλου αφού η αίθουσα που προπονούνται κλιματίζεται!

 

Τέλος, οι προπονήσεις συνεχίζονται και στην ακαδημία του ομίλου και οι μικροί αθλητές έχουν δείξει μεγάλη βελτίωση. Επίσης, μέσα στον Αύγουστο, θα γίνει ένα μίνι προπονητικό  καμπ στην αίθουσα του ομίλου, με αξιόλογους και καταξιωμένους στο χώρο, προπονητές, όπου οι μικροί αλλά και μεγάλοι αθλητές θα βελτιώσουν τις ικανότητες τους σε μεγάλο βαθμό.