Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 11:32

Καλοκαιρινό Camp από το Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Καλοκαιρινό  Camp για παιδιά από 6 έως 12 ετών διοργανώνει αυτό το καλοκαίρι ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 19 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Μπασακίδης. 

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού σημείωσε ότι το Camp (καθημερινές 8 π.μ. -3 μ.μ.) περιλαμβάνει κολύμβηση στη θάλασσα ή το κολυμβητήριο, αθλοπαιδιές (μπάσκετ, βόλεϊ, καράτε, τάε κβον ντο, ρυθμική, ενόργανη, ξυλορακέτα, skate) και άλλα ψυχαγωγικά παιχνίδια που θα γίνουν στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών από τους συλλόγους του Δήμου. Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί θα είναι 20 ευρώ, ενώ οι εγγραφές γίνονται μέχρι τις 16 Ιουνίου.  

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού στο Δημοτικό Στάδιο.

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στο Στάδιο

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, εκτός από το καλοκαιρινό Camp, ανακοίνωσε χθες ότι θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Στάδιο και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης με αθλητικό περιεχόμενο για την επόμενη σχολική περίοδο. Στο πρόγραμμα που θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ μέσω της ΕΕΤΑΑ μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν μαθητές Δημοτικού. Οι αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω του Αθλητικού Οργανισμού, είτε μέσω του ΚΕΠ έως τις 16 Ιουνίου.