Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 16:23

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μετάλλια στο "2ο Skiritida Run"

Γράφτηκε από τον

Σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς δάσος, αυτό του Δάσους της Σκιρίτιδας, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το 2ο Skiritida Run, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα.

Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνες δρόμου βουνού, όπως τον ημιμαραθώνιο δρόμο των 21,1 χιλιομέτρων που έγινε για πρώτη φορά φέτος , αλλά και αυτούς των 10.000μ., 5.000μ. και αγώνα 1.000μ. για παιδιά.

Όλοι οι αγώνες έγιναν πάνω στην όμορφη διαδρομή από το χωριό Βλαχοκερασιά μέχρι το χωριό Κολλίνες και σκοπό είχαν να αναδείξουν τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα το Δάσος Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως πρόσφεραν σε όλους ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Εκατοντάδες δρομείς από διάφορα μέρη της Ελλάδας και κυρίως από τη Πελοπόννησο βρέθηκαν στις Κολλίνες Αρκαδίας και συμμετείχαν στους αγώνες.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έδωσε δυναμικό παρών με 33 δρομείς και στους τρεις αγώνες και συγκεκριμένα συμμετείχε με 12 δρομείς στα 21,1km, με 16 δρομείς στα 10km και 5 δρομείς στα 5km.

Σημαντικές ήταν όμως και οι διακρίσεις που έφεραν οι Γιώτα Ασημάκου, Σταυρούλα Μπάκα και Αθανάσιος Κλάδης, οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

Αναλυτικά η Γιώτα Ασημάκου πήρε την 1η θέση της γενικής κατάταξης των 10 χιλ στις γυναίκες, η Σταυρούλα Μπάκα τερμάτισε 2η στη γενική κατάταξη και ο Αθανάσιος Κλάδης 3ος στη γενική κατάταξη στον ημιμαραθώνιο δρόμο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων ακολούθησε barbeque party για όλους τους συμμετέχοντες, τους συνοδούς και τους επισκέπτες από τη γύρω περιοχή, οι οποίοι απόλαυσαν τα πλούσια προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” ολοκληρώθηκε με τη μουσική βραδιά στη συναυλία που ακολούθησε και ξεσήκωνε ακόμα και τους πιο κουρασμένους δρομείς.

 

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη όλα τα μέλη του για τη συμμετοχή τους, τον επιτυχή τερματισμό και τις επιτυχίες που έφεραν.