Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 13:22

"GOLDEN PHOENIX KΑΛΑΜΑΤΑΣ": Καλάσης και Καπώνης κατέκτησαν τη ζώνη

Γράφτηκε από τον

Ο μαχητής του Σταύρου Καπώνη και της Golden Phoenix Καλαμάτας Αλέξανδρος Καλάση θριάμβευσε στο "Οpen championship summer edition 3" που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Ανδραβίδα.


Ο Καλάσης κατέκτησε την ζώνη της διοργάνωσης μετά από αγώνα με τον αθλητή της master team Μπάμπη Σεργάκη, στα -71 kg με όρους kickboxing K-1.
Ο Καλάσης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τού και είχε το προβάδισμα και στους 3 γύρους επιδεικνύοντας την τεχνική του κατάρτιση και χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών χτυπημάτων κόντρα στον αντίπαλο τού περνώντας ομόφωνα την νίκη.
Από εκεί και πέρα, ο 12 χρόνος Στέφανος Μπούνας δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι  σε ένα μεγαλύτερό ηλικιακά και βαρύτερο αντίπαλο, ωστόσο αγωνίστηκε σκληρά και στους 3 γύρους.
Την ίδια ημέρα, τις πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε και το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Έλαβε μέρος το νέο αίμα της σχολής με τα έξεις αποτελέσματα:  Χρυσό μετάλλιο για τον Χριστογιαννη Περβεζάνο  και ασημένια για τους Σταύρο Ξαπλαντέρη, Άρη Χριστόπουλο, Δημήτρη Πετρουλάκη και Σταύρο Πατσιλίβα.