Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 14:37

Με γιορτή έκλεισε τη σεζόν ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

Γιορτή λήξης της φετινή χρονιάς διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο Κυπαρισσίας. Αθλητές, προπονητές, μέλη και φίλοι του Συλλόγου όπως και άλλοι σύλλογοι της περιοχής συμμετείχαν στην γιορτή που περιελάμβανε αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ, γυμναστική, αλλά και διασκέδαση με μουσική και φαγητό.


Όλα αυτά σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, πραγματική γιορτή όπου το παρόν μεταξύ άλλων έδωσε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας που σημείωσε ότι άσχετα από τα πόσα κύπελλα έχουν κερδίσει με τις ομάδες του Συλλόγου, το μεγαλύτερο κύπελλο είναι η συμμετοχή. Ευχήθηκε δε καλή συνέχεια και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κάνουν.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Αναστάσιος Τσιμπλής επισήμανε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που για μια ακόμα χρονιά μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για την άθληση,  γιατί ο σκοπό μας είναι αυτός, τα παιδιά να αθλούνται, να είναι στο γήπεδο, να ψυχαγωγούνται και όχι να γυρνάνε στις πλατείες, με τα κινητά και τα ηλεκτρονικά. Να ευχαριστήσουμε επίσης τους προπονητές μας, τον Παναγιώτη Χήναρη, τη Γιώτα Χήναρη και τη Νίκη  Καραχάλιου, όπως  και το δήμο Τριφυλίας για τις παροχές που μας διαθέτει».