Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 17:03

Στην Καλαμάτα ο τρίτος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley

Γράφτηκε από τον
Στην Καλαμάτα ο τρίτος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley

Το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά για το Beach Volley στη Καλαμάτα, καθώς η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει το διήμερο 24-25 Ιουνίου το Spinos Coffee Cup.


Το τουρνουά ανήκει στην κατηγορία Open και αποτελεί τον τρίτο σταθμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για φέτος μετά το Open στο Avant-Garde της Θεσσαλονίκης και το Masters των Σπετσών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley παραλία της πόλης.
Στο Spinos Coffee Cup θα βρεθούν πολλές από τις κορυφαίες ομάδες από όλη την Ελλάδα, και αναμένεται να προσφέρουν όμορφες στιγμές στους θεατές που θα παρακολουθήσει τους αγώνες.
Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του Spinos Coffee Cup Γιώργος Κουλιέρης σε δηλώσεις που έκανε στο site της Ομοσπονδίας, το volleyball.gr τόνισε: «Καλωσορίζουμε όλους τους παίκτες στον 3ο σταθμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley και στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley. Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που θα έρθουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχτούμε στην πόλη μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στις άρτιες εγκαταστάσεις μας και να απολαύσει Beach Volley στο πιο υψηλό επίπεδο. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, όπως επίσης και την εταιρεία «Γ. Σπίνος & ΣΙΑ Ο.Ε.» που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε την διοργάνωση. Υποσχόμαστε την μέγιστη προσπάθεια για ένα άρτιο τουρνουά που θα το απολαύσουν όλοι, αθλητές και κοινό και θα γίνει και θεσμός για τα επόμενα χρόνια».