Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 12:58

ΠΟΛΟ: Εύκολη παραμονή στη Β' εθνική για τον Αργη

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα πόλο του Αργη εξασφάλισε άνετα τελικά την παραμονή της στην Β' εθνική πόλο καθώς στους αγώνες κατάταξης που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Σύρο έδειξε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο.

Με απολογισμό 2 νίκες και μια ήττα όχι μόνο απέφυγε την 4η θέση του ομίλου που οδηγούσε σε υποβιβασμό, αλλά ισοβάθμησε στην κορυφή με την ομάδα της Σύρου.

Ο Αργης νίκησε στο πρώτο ματς το Σάββατο το πρωί τον Άρη Νίκαιας με 11-8 ενώ στο δεύτερο ματς, το απόγευμα, έχασε με 8-4 από την Σύρο. Στο τρίτο ματς, την Κυριακή το πρωί επικράτησε με 6-4 του ΝΟ Ναυπλίου φτάνοντας τους 6 βαθμούς και ισοβαθμώντας στην κορυφή με τη Σύρο.

Την τελευταία θέση πήρε ο Άρης Νίκαιας που υποβιβάστηκε.

Οι παίκτες της Καλαματιανής ομάδας που ταξιδέψαν στη Σύρο και συμμετείχαν στους αγώνες ήταν οι Παναγιώτης Πράσινους, Γιώργος Μπίτσας, Δημήτρης Μακρής, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Νίκος Τζοβάρας, Κώστας Πετρόπουλος, Δημήτρης Παπασταθόπουλος, Κώστας Τσιότσιος, Γιώργος Δουρδουνάς, Κώστας Πετρόπουλος, Μάνθος Γιαννόπουλος, Νίκος Καλλίτσης, Αλέξης Πανίτσας, Γιώργος Σπυρίδης και Νίκος Βλάσσης.


"Φυσική κατάσταση και καλή άμυνα"

Ο προπονητής του Αργή Φώτης Γιαννόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια τους. "Τα παιδιά είχαν κάνει μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και είχαν ετοιμαστεί κατάλληλα. Η φυσική κατάσταση και η καλή άμυνα ήταν τα στοιχεία που μας βοήθησαν να πετύχουμε το στόχο μας στη Σύρο", τόνισε ο τεχνικός των Καλαματιανών.