Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 13:30

Με 5 αθλητές πάει ο Μεσσηνιακός στο πανελλήνιο εφήβων - νεανίδων

Γράφτηκε από τον
Με 5 αθλητές πάει ο Μεσσηνιακός στο πανελλήνιο εφήβων - νεανίδων

 

Μετά το πανελλήνιο κλειστού στίβου ανδρών - γυναικών στο ΣΕΦ και τα αντίστοιχα του ανοιχτού στίβου ανδρών - γυναικών στην Πάτρα και παίδων - κορασίδων στα Τρίκαλα, οι αθλητές του Μεσσηνιακού ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν το σύλλογο και την πόλη τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των εφήβων- νεανίδων.

Το πρωτάθλημα θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Κατερίνη και αναμένεται να φιλοξενήσει 850 περίπου αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Η προσπάθεια των αθλητών της Ελένης Χαντζή, η οποία θα συνοδεύσει την αποστολή στην πρωτεύουσα της Πιερίας, χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη καθώς όλοι τους (ως παίδες) θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας. Ο 3ος Πανελληνιονίκης στα 400 μέτρα εμπόδια παίδων Χρήστος Μέτα, θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ενώ ο Γιώργος Κούσκουλας και ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος θα λάβουν μέρος στον δρόμο των 200 μέτρων. Ο Αλέξανδρος Σταματέλος θα λάβει μέρος στα 100 μέτρα. Οι τρεις τελευταίοι με την προσθήκη του Παναγιώτη Πανταζή θα συγκροτήσουν την ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100 φιλοδοξώντας σε μια ανάλογη εντυπωσιακή εμφάνιση με αυτήν που πραγματοποίησαν στο προηγούμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.