Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 13:05

Επιτυχίες του ΣΔΥΜ στον 7° Αγώνα Δυτικής Μάνης

Γράφτηκε από τον
Επιτυχίες του ΣΔΥΜ στον 7° Αγώνα Δυτικής Μάνης

 

Mε το θερμόμετρο να αγγίζει τους 43°C , πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα ο 7ος Δρόμος Δυτικής Μάνης και ο 4ος Κολυμβητικός Αγώνας.

Παρά την αφόρητη ζέστη, όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες αγωνίστηκαν, κολύμπησαν και πέρασαν μοναδικές στιγμές, σε ένα μέρος απίστευτης ομορφιάς και κάλους.

Ο 7ος δρόμος Δυτικής Μάνης περιελάμβανε αγώνες 5.000 και 10.000 μέτρων και οι δρομείς που έτρεξαν ακολούθησαν τη διαδρομή πάνω στον ποδηλατόδρομο που ενώνει τη Στούπα με τον Άγιο Νικόλαο. Λίγο πριν είχε προηγηθεί ο μικρός αγώνας των 1.000 μέτρων για παιδιά, που λόγω ζέστης και για την ασφάλειά τους έγινε περπατώντας και ήταν μικρότερης απόστασης. Ακόμη πιο νωρίς στις 18:00 είχε προηγηθεί ο 4ος Κολυμβητικός Αγώνας, που περιελάμβανε αγώνες κολύμβησης απόστασης 1.000 και 2.000 μέτρων. Η εκκίνηση όλων των αγώνων δόθηκε από την παραλία της Στούπας και η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Συνολικά 280 ήταν οι τερματίσαντες δρομείς και στους δύο αγώνες με δυναμική παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας που ξεπέρασε τους 70 αθλητές. Το μέλος του συλλόγου μας Στέφανος Σερεμέτης τερμάτισε 1ος στα 10 χλμ., φέρνοντας χρόνο 38:21’ ενώ στον αγώνα των 5 χλμ., ο Δημήτρης Πασσιάς τερμάτισε 3ος στη γενική κατάταξη σημειώνοντας χρόνο 21:16’. Καλό πλασάρισμα στη πρώτη 10άδα είχαμε και από άλλους δρομείς του ΣΔΥΜ στα 10 χλμ. από τους Lefter Dervihshi και Δημήτρη Ρούτση που πήραν την 8η και 10η θέση αντίστοιχα, ενώ στις γυναίκες καλό πλασάρισμα είχαμε από τις Αλέξη Ευθυμία, Εξερτζόγλου Ελένη και Ασημάκου Γιώτα που πήραν τη 4η, 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Στα 5χιλ μετά τη 3η θέση του Δημήτρη Πασσιά είχαμε τους Ηλία Νικολόπουλο, Χρήστος Βασιλείου, Αλέξανδρο Μιχαλάκη, Γιώργο Ψαλλίδα και Νίκο Χιουρέα να καταλαμβάνουν τις θέσεις από την 5η μέχρι τη 10η.

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τα μέλη του για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους.