Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 12:38

Στο Πανευρωπαϊκό σκακιού ο Μπελιώτης του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Με μια μεγάλη διάκριση για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Ρίο της Αχαΐας τα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων.

Ο σκακιστής του Ν.Ο.Κ. Γιώργος Μπελιώτης στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 16 ετών κέρδισε τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα και παράλληλα σφράγισε τη συμμετοχή του στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της κατηγορίας του!

"Προφανώς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Γιώργο (όπως και στον προπονητή του Σπύρο Καπνίση), ένα παιδί με μεγάλο σκακιστικό ταλέντο και εξαιρετικό χαρακτήρα, εμείς του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σκακιστικού τμήματος του ΝΟΚ.

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης από πλευράς ΝΟΚ οι Μαρία Φράγκου και Χρήστος Λιάκος οι οποίοι είχαν ένα καλό τουρνουά με κάποιες πολύ καλές παρτίδες καθώς και οι Ηλίας Πουλόπουλος, Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, Παναγιώτης Θωμαΐδης, Θεόδωρος Αθανασόπουλος και Ανδριάννα Αθανασοπούλου οι οποίοι απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες που θα του βοηθήσουν της σκακιστικής τους εξέλιξη.