Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 10:07

ΣΤΙΒΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με 5 αθλητές στην Κατερίνη στο πανελλήνιο εφήβων - νεανίδων

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με 5 αθλητές στην Κατερίνη στο πανελλήνιο εφήβων - νεανίδων

Η πόλη της Κατερίνης θα φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου εφήβων - νεανίδων, στο οποίο θα δώσουν το παρών τα κορυφαία ονόματα της κατηγορίας, στην τελευταία ευκαιρία για την επίτευξη ορίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκροσέτο.

Στην διοργάνωση θα συμμετέχει και ο Μεσσηνιακός με πέντε αθλητές.

Ο 3ος Πανελληνιονίκης στα 400 μέτρα εμπόδια παίδων Χρήστος Μέτα, θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ενώ ο Γιώργος Κούσκουλας και ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος θα λάβουν μέρος στον δρόμο των 200 μέτρων. Ο Αλέξανδρος Σταματέλος θα λάβει μέρος στα 100 μέτρα. Οι τρεις τελευταίοι με την προσθήκη του Παναγιώτη Πανταζή θα συγκροτήσουν την ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100 φιλοδοξώντας σε μια ανάλογη εντυπωσιακή εμφάνιση με αυτήν που πραγματοποίησαν στο προηγούμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, ο Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαιροβολία, ο Αντώνης Μέρλος στο ύψος είναι ορισμένοι από τους... αστέρες αυτών των ηλικιών, αθλητές που αναμένεται να προσφέρουν θέαμα στους φίλους στις εξέδρες.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία και των μικρότερων αθλητών, όπως η Παναγιώτα Δόση και η Αριάδνη Αδαμοπούλου, που παρά το γεγονός ότι προέρχονται από μικρότερη κατηγορία (κορασίδων) είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε ύψος και επί κοντώ αντίστοιχα.

Δεν είναι λίγοι οι αθλητές, όπως ο Μιχάλης Παππάς, ο Κώστας Ζήκος, ο Χρήστος Παπούλιας και ο Θάνος Καλάκος, που θα επιδιώξουν να υπερασπιστούν τα χρυσά μετάλλια, που κατέκτησαν πριν ένα χρόνο στις Σέρρες.

Παράλληλα μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η μάχη των αθλητών για την επίτευξη των ορίων, που οδηγούν στο Γκροσέτο. Ήδη 31 Έφηβοι και Νεάνιδες έχουν πετύχει τις απαραίτητες επιδόσεις και πολλοί ακόμη είναι κοντά σε αυτές.