Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 13:24

Ασημένιος ο Παπαδόπουλος στο πανελλήνιο κωπηλασίας

Γράφτηκε από τον
Ασημένιος ο Παπαδόπουλος στο πανελλήνιο κωπηλασίας

 

Η ανοδική πορεία του Πάνου Παπαδόπουλου στην κωπηλασία επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Καστοριά.

Ο Καλαματιανός αθλητής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο σημειώνοντας έτσι μια πολύ σημαντική επιτυχία.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος, γιος του πρόεδρου του Ακρίτα Καλαμάτας Πέτρου Παπαδόπουλου, ανήκει στο Ελληνικό Ναυτικό Σύλλογο Αιγυπτιώτες που εδρεύει στην Αθήνα, είναι 16 ετών και ασχολείται τρία χρόνια με την κωπηλασία.

Προπονητής του είναι ο δύο φορές Ολυμπιονίκης - το 2004 και το 2008 - Βασίλης Πολύμερος. Κάτι πολύ σημαντικό για τον Καλαματιανό αθλητή που έχοντας άριστη προπονητική υποστήριξη βελτιώνεται συνεχώς και αφήνει υποσχέσεις για ακόμη καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Μάλιστα οι τελευταίες επιτυχίες του ενδέχεται να τον ντύσουν άμεσα στα εθνικά χρώματα καθώς είναι ένας από τους υποψήφιους αθλητές για να συμμετέχει με την εθνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα παίδων που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Κωνσταντινούπολη.