Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 16:38

Στον τελικό του πρωταθλήματος αλιείας ο Νηρέας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από έξι αγωνιστικές, δύο στην Καλαμάτα και τέσσερις στον Πειραιά, έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος αλιείας με φελλό για το 2017.

Ο εκπρόσωπος της Μεσσηνίας, ο Νηρέας Καλαμαράς έως τώρα συμμετείχε με 12 αθλητές και δυο κριτές από την έχοντας κατακτήσει 12 μετάλλια στην ατομική και ομαδική κατάταξη.

Μεγάλο κέρδος για τον Νηρέα αποτελεί επίσης η συμμετοχή στους αγώνες δύο πολύ μικρών σε ηλικία αθλητών, του 13χρονου Δημήτρη Χριστόπουλου και της 14χρονης Γαλήνης Βουγιουκλή. Τα δυο παιδιά κατέπληξαν με το αγωνιστικό τους πάθος και τις ικανότητες τους θέτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις βάσεις για μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

Αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου θα γίνει την παραλία Σουσακίου (Πέρλα) ο μεγάλος τελικός και οι απονομές των επάθλων στους νικητές. Ένα ψαρευτικό πεδίο αρκετά δύσκολο αλλά με αρκετά ψάρια. Ενας αγώνας που θα είναι ολονύχτιος κάτι που θα τον κάνει συναρπαστικό και απρόβλεπτο στην έκβαση του.

Στόχος της καλαματιανής ομάδας είναι και σε αυτό τον αγώνα οι αθλητές της να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία, να το ευχαριστηθούν (έξαλλου για ψάρεμα μιλάμε) και να αποκομίσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Στοχος επίσης είναι να καταφέρει ο αθλητής Νάσος Βουγιουκλής να κρατήσει το προβάδισμα που ήδη έχει στην ατομική κατάταξη και να κατακτήσει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος καθώς επίσης και το δίδυμο Ανδρέα Γουρδέα και Νάσου Βουγιουκλή - που είναι στην τέταρτη θέση της ομαδικής - να καταφέρει να ανεβεί στο βάθρο των νικητών.

Πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος τους νικητές τους περιμένει και το μεγάλο έπαθλο που είναι η συμμετοχή τους τον Οκτώβριο στην Γένοβα της Ιταλίας σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά αλιείας που γίνεται στην γειτονική μας χώρα με όλα τα έξοδα πληρωμένα.