Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 19:19

Στη Νέδα το Σάββατο ο Ευκλής

Γράφτηκε από τον
Στη Νέδα το Σάββατο ο Ευκλής

Στη Νέδα θα βρεθούν το Σάββατο οι Πεζοπόροι του Σ.Π.Ο.Κ Εικλή για την 25η πεζοπορική διαδρομή “Σωτήρης Λαμπρόπουλος”, μιας και φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την πρώτη οργανωμένη διάβαση της Νέδας, στη μνήμη του τελευταίου προέδρου της κοινότητας Σωτήρη Λαμπρόπουλου.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Ευκλής αναφέρει””Φέτος θα περπατήσουμε το 1ο κομμάτι της Νέδας, από το Γεφύρι της Αρχαίας Φιγαλίας έως τους καταρράκτες, μήκους 8 χλμ.

Όποιος βέβαια επιθυμεί, μπορεί να πεζοπορήσει και το 2ο κομμάτι με ατομική του ευθύνη. Στην ασφαλή διάβαση ξεχωριστή συμβολή έχει το Σώμα Εθελοντών Διασωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (παράρτημα Καλαμάτας) Η διαδρομή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή !!! Βαθμός δυσκολίας (++) Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν κολύμπι και απαραίτητα χρειάζεται μαγιό-σορτσάκι , κατάλληλα κλειστά αθλητικά ή ορειβατικά παπούτσια και να προσαρμόζονται στις παροτρύνσεις των οδηγών / Αυλωνιτών.”.

 Η εκκίνηση θα δοθεί στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου από τα γραφεία του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ, Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.), η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. αυτ/τα και το κόστος συμμετοχής είναι στα 12 ευρώ.. Να σημειωθεί ακόμα θα υπάρχει γλέντι στην πέτρινη πλατεία της Αυλώνας στις 8 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του συλλόγου (27210 84844), της α’΄ αντιπροέδρου και εφόρου δημοσίων σχέσεων Ελένης Οικονομοπούλου (27210 90627 και 6974252234) και Φ Β : Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ.