Σάββατο, 05 Αυγούστου 2017 17:34

Πεζοπορία στο Λούσιο ποταμό ο Ευκλής

Γράφτηκε από τον
Πεζοπορία στο Λούσιο ποταμό ο Ευκλής

Στη διάβαση της Νέδας συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο οι πεζοπόροι του Σ.Π.Ο.Κ. “Ευκλής”. Επόμενη πεζοπορική εξόρμηση των καλαματιανών περιηγητών είναι αύριο Κυριακή στο Φαράγγι του Λούσιου ποταμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του συλλόγου 27210 84844 και 27210 90627, 6974252234.

Οσον αφορά τη διάβαση της Νέδας, οι συμμετέχοντες της ομάδας του Ευκλή απόλαυσαν το πρώτο κομμάτι της Νέδας, από το Γεφύρι της Αρχαίας Φιγαλίας έως τους δύο επιβλητικούς καταρράκτες. Εκεί απόλαυσαν το δροσερό μπάνιο τους.

Η συγκεκριμένη εξόρμηση έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο στο πρόγραμμα του πεζοπορικού τμήματος. Να σημειωθεί ότι με τη φετινή συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την πρώτη οργανωμένη διάβαση της Νέδας στη μνήμη του τελευταίου προέδρου της Κοινότητας Αυλώνας, Σωτήρη Λαμπρόπουλου. Η α’ αντιπρόεδρος και Έφορος δημοσίων σχέσεων του Ευκλή Ελένη Οικονομοπούλου, που συμμετείχε καθώς και οι πεζοπόροι δήλωσαν τα εξής: '' Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές για την πρόσκληση και συγκεκριμένα στον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Τσακανίκα, στον πρόεδρο της Κοινότητας Αυλώνας Ιωάννη Λαμπρόπουλο, στον Ιωάννη Χριστόπουλο και Ιωάννη Βουδούρη Επίσης ευχαριστούμε τους φιλόξενους ντόπιους κατοίκους, που μας μετέφεραν με τα αγροτικά τους, καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καλαμάτας, που για άλλη μία φορά μας συνόδεψαν.''