Κυριακή, 06 Αύγουστος 2017 10:20

Το “Τόλμη” του ΙΟΝΕ στο Ράλι Ιονίου που ξεκινά σήμερα

Γράφτηκε από τον

Ξεκινά σήμερα Κυριακή το Ράλι Ιονίου με αφετηρία την Κέρκυρα και διαδρομή Παξούς (Γάιος), Ιθάκη (Βαθύ), Κεφαλλονιά (Ληξούρι), όπου και τερματίζει το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Η συνολική απόσταση ανέρχεται στα 150 ναυτικά μίλια και αναμένεται να λάβουν μέρος 40 περίπου σκάφη. Μεταξύ αυτών και το “Τόλμη” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νοτίου Ελλάδας (ΙΟΝΕ) που θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά σε αγώνα εκτός της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδας, μετά την πετυχημένη συμμετοχή στους Καλλικράτειους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνeς που διοργανώθηκαν τον περασμένο Μάιο στα Χανιά. Κυβερνήτης του Μεσσηνιακού σκάφους είναι οι Ιωάννης Σαραντόπουλος και πλήρωμα οι Μάρθα Σινάπη, Κωνσταντίνος Λημνιός, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Βασιλική Κουφού και Έφη Δελικούρα.

Διοργανωτής του αγώνα και φέτος είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων. Η υποδοχή κυβερνητών και πληρωμάτων θα γίνει την Κυριακή στο Μανδράκι. Στους ενδιάμεσους σταθμούς έχουν οργανωθεί από τις τοπικές αρχές εκδηλώσεις υποδοχής των πληρωμάτων παραδοσιακού χαρακτήρα, καθώς και ξεναγήσεις.