Σάββατο, 26 Αύγουστος 2017 14:57

Με Τσάτουμα ο Μεσσηνιακός στη Λευκή Νύχτα

Γράφτηκε από τον

Στις εκδηλώσεις της σημερινής  Λευκής Νύχτας στην Καλαμάτα συμμετέχει και ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, καθώς θα λειτουργεί εκθεσιακό περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, όπου θα βρίσκεται σύσσωμη η διοικητική και προπονητική ομάδα των αγωνιστικών ομάδων και των ακαδημιών όλων των τμημάτων του σωματείου.

Το “παρών” θα δώσει και ο παγκόσμιου εμβέλειας αθλητής του Μεσσηνιακού Λούης Τσάτουμας, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του και επιστρέφει πλέον στο σπίτι ως πολυσύνθετος συνεργάτης του Μεσσηνιακού με διαφορετικά καθήκοντα και αρμοδιότητες. Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής θα έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί με τα παιδιά, να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους, να παρέχει συμβουλές σε αυτά και φυσικά να φωτογραφηθεί μαζί τους..
Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού περιμένει από τους επισκέπτες  που θα βρίσκονται στον χώρο της κεντρικής πλατείας, να επισκεφθούν το περίπτερο του συλλόγου.
Τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά θα έχουν έτσι την ευκαιρία να γνωριστούν/ συνομιλήσουν με τους προπονητές των τμημάτων, να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους και να αποκτήσουν πλήρη γνώση για τα εξαιρετικής ποιότητας προπονητικά προγράμματα και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους αθλητικούς χώρους την τρέχουσα περίοδο.