Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 15:23

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Ολοκληρώνεται αύριο το 2ο summer camp στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου και ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο το 2ο summer camp που διοργανώνει ο Αθλητικός σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας (μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ) στην Κυπαρισσία.

Το αγωνιστικό σεμινάριο γίνεται υπό επίβλεψη του Κορεάτη Master Kang Jong-Kil ,του Γερμανού Maxim Wedrich και του ομοσπονδιακού προπονητή της Ολυμπιάδας 2004 Master Γκότση Αλέξανδρου. Συνεργαζόμενοι σύλλογοι και αθλητές από όλη την Ελλάδα πλαισιώνουν αυτό το πενθήμερο αγωνιστικό σεμινάριο με σκοπό την προετοιμασία τους για την προσεχή σεζόν.

Στο πρόγραμμα του 2ου summer camp συμμετέχουν επίσης οι εκπαιδευτές Σωτηρόπουλος Ιωάννης (καθηγητής φυσικής αγωγής), η Μαρσλασκα Χριστίνα (δασκάλα yoga) και η Θεοδωροπουλου Γεωργία (ψυχολόγος). Οι προπονητές του συλλόγου Δικαιος Παναγιώτης, Αλεξόπουλος Παναγιώτης (πρωταθλητής Ελλάδος), Δικαιος Δημήτρης, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο ,Α.Σ Βασιλεία Πατρών , Α.Σ Δύναμη Λυκόβρυσης, Α.Σ Δύναμη Αμαρουσίου, Ακαδημία Μαχητικών Αθλημλατων Κονιστρών Ευβοίας, Γ.Α.Σ Άργους , τους υποστηρικτές, και τους χορηγούς της διοργάνωσης καθώς και τον Δήμο Τριφυλίας που συμμετέχει ως συνδιοργανωτής.