Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 16:06

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Πρωτιά Κανελλόπουλου στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Γράφτηκε από τον

Νέα επιτυχία για τον ποδηλάτη του Ευκλή Καλαμάτας ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης στον Διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα ανάβασης 20 χλμ. στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κανελλόπουλος έχει συμμετάσχει 7 φορές στον εν λόγω αγώνα και έχει πέντε συνεχόμενες νίκες!

Στην πρώτη δεκάδα των κατηγοριών τους τερμάτισαν και άλλοι ποδηλάτες του Ευκλή. Τέταρτος ήταν ο Λεωνίδας Μακρής (κατηγορία 30 ετών και άνω), 5ος ο Ιωάννης Πετρακόπουλος (κατηγορία 30 ετών και άνω), 5ος ο Βασίλης Μυστριώτης (κατηγορία 50 ετών και άνω) και 7ος ο Γιώργος Ψωματάρης (κατηγορία 40 ετών και άνω).

Η διοίκηση του Ευκλή και ο υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος Παν. Βεργετόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια στους ποδηλάτες για τις σημαντικές τους διακρίσεις.

Διοργανώνει την ''10η Ανάβαση Ταϋγέτου''

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο Ευκλής διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά τον Διασυλλογικό αγώνα ''10η Ανάβαση Ταϋγέτου'' στην πόλη μας, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.). Πρόκειται για ένα αγώνα που προσελκύει κάθε χρόνο σπουδαία ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας.