Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 17:33

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο 1ος Αγώνας Δρόμου “Filiatra Run”

Γράφτηκε από τον
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο 1ος Αγώνας Δρόμου “Filiatra Run”

Με επιτυχία και με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα ο 1ος Αγώνας Δρόμου Filiatra run που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών.

Περισσότεροι από 400 αθλητές κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν στα διάφορα σκέλη του αγώνα καθώς υπήρχαν χιλιομετρικές αποστάσεις που μπορούσαν να τρέξουν όλοι.

Με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία των Φιλιατρών υπήρχε αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων , αγώνας δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 4 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1 χιλιομέτρου. Η μεγάλη μάλιστα κούρσα περιελάμβανε μια όμορφη διαδρομή στο παραλιακό τμήμα της πόλης , καθώς οι αθλητές ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο έφταναν μέχρι το Στόμιο όπου έκαναν αναστροφή.

Για τον Αθλητικό Όμιλο Φιλιατρών που έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγο καιρό από ανθρώπους που ασχολούνται με το τρέξιμο και ήδη έχουν αρκετές συμμετοχές σε ανάλογους αγώνες , ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που έκαναν στην πόλη τους και είχε επιτυχία. Υποστηρικτές τους σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιμεναρίου Φιλιατρών.

Κ.Μπ.