Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 14:49

Διακρίσεις του ΣΔΥΜ στο “1ο Τρίαθλο Κουρούτας”

Γράφτηκε από τον
Διακρίσεις του ΣΔΥΜ στο “1ο Τρίαθλο Κουρούτας”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο 1ος Αγώνας Τριάθλου Κουρούτας Ηλείας, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Επειός ΓΣ Ήλιδας, οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας και το τμήμα στίβου του Κοροίβου Αμαλιάδας σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας, την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ήταν υπό την αιγίδα της ΕΟΜοΠ.

Τα αγωνίσματα που συμμετείχαν οι αθλητές ήταν το Super Sprint Triathlon, Sprint Distance Triathlon και το ομαδικό Super Sprint Triathlon - Team, δηλαδή κολύμβηση, ποδήλατο και τρέξιμο.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εκπροσωπήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τα αδέρφια Γιάννης και Γιώργος Δούβας, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Super Sprint Triathlon και κατέλαβαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα της γενικής κατάταξης σημειώνοντας συνολικό χρόνο 00:39:00 και 00:44:12 αντίστοιχα.

Στο Sprint Distance Triathlon ο ΣΔΥΜ είχε δύο συμμετοχές. Στους άνδρες ο Δημήτρης Ρούτσης κατέλαβε την 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία του με συνολικό χρόνο 1:19:35 και στις γυναίκες η Καλλιόπη Ματζουνέα τερμάτισε 2η στην κατηγορία της με συνολικό χρόνο 1:29:50.

Τέλος, άλλη μία διάκριση είχε ο Μεσσηνιακός σύλλογος και στο ομαδικό Super Sprint Triathlon - Team από τον Νίκο Χιουρέα που κατέλαβε την 3η θέση της γενικής κατάταξης με συνολικό χρόνο 1:17:10. Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τα παραπάνω μέλη του για τις επιτυχίες τους.