Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 16:55

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διοργάνωσε καμπ στο Λουτράκι

Γράφτηκε από τον
Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διοργάνωσε καμπ στο Λουτράκι

Το “ 1ο Judo camp” διοργάνωσε από 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου στο Sport camp Loutraki ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας.

Στο καμπ εκτός από τους διοργανωτές συμμετείχαν ακόμα οι Ολύμπιος Γ.Σ.Πετρούπολης – Α.Σ.Αρτέμιδας και Πρωτέας Ραφήνας. Συμμετείχαν συνολικά πάνω από 60 παιδιά από 7 έως 15 ετών, με τον προπονητή του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας Παναγιώτη Μαρκάκη να δηλώνει αρχικά ότι: “Ηταν μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε προπονήσεις Judo - κολύμπι - γυμναστήριο - τρέξιμο - παιχνίδια - σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας και αθλητικής διατροφής.

Στο judo camp οι αθλητές προετοιμάστηκαν μετά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς που ξεκίνησε στις 4/9 για τον σύλλογό μας με εντατικές προπονήσεις. Το σημαντικό είναι οτι τα παιδιά έμειναν ευχαριστημένα και τους δόθηκε ένα κίνητρο για να συνεχίσουν ακόμα με μεγαλύτερο ζήλο τις προπονήσεις για την επίτευξη των στόχων τους”, λέει ο κ. Μαρκάκης και καταλήγει”” Η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμπαράσταση των γονιών τους και την εμπιστοσύνη που έχουν προς τον σύλλογο κι εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές και γονείς του συλλόγου μας και ελπίζω η φετινή αθλητική χρονιά να φέρει ακόμα μεγαλύτερες χαρές στο Τζούντο Καλαμάτας. Καλές προπονήσεις”.