Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 17:38

Στην τελική ευθεία τo "Παπαφλέσσεια Tennis Open"

Γράφτηκε από τον

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζεται το 4ο τουρνουά αντισφαίρισης "Παπαφλέσσεια Tennis Open" που διοργανώνει ο Ο.Α.Καλαμάτας.

Ενα μεγάλο ανοιχτό πρωτάθλημα τένις, το οποίο συγκαταλέγεται στην σειρά Peloponnesus Tennis Masters Series και συγκέντρωσε περισσότερες από 100 συμμετοχές από την Καλαμάτα, Μεσσήνη, Τρίπολη, Άργος, Σπάρτη, Αθήνα αλλά και από αλλοδαπούς που παραθερίζουν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Από Καλαματιανής πλευράς σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν στις κατηγορίες κάτω των 10 ετών οι αθλητές του Ομίλου Αντιασφαίρισης Καλαμάτας με την Ηλιάννα Αθανασοπούλου να αναδεικνύεται 2η νικήτρια και την μόλις 8χρονη Βάσια Μιχαλοπούλου 3η.

Στα αγόρια της ίδιας κατηγορίας ο Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος πήρε την τρίτη θέση ενώ και η δεύτερη θέση είχε τοπικό ενδιαφέρον καθώς ο Αντώνης Μαλαβάζος, ο οποίος αγωνίζεται για τον ιστορικό Ο.Α.Αθηνών έχει Καλαματιανούς γονείς.

Στις κατηγορίες κάτω των 12 ετών στα κορίτσια και οι δύο φιναλίστ Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και Στέλλα Ρήγα είναι αθλήτριες του Ο.Α.Καλαμάτας, με τον αγώνα να έχει προγραμματισθεί για την τελική ημέρα του τουρνουά Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Στα αγόρια 12ρια οι Έκτορας Παπανικολάου και Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος του Ο.Α.Καλαμάτας μοιράστηκαν την 3η θέση.

Στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών το τουρνουά επίσης μπαίνει στην τελική του φάση με τους ημιτελικούς να διοργανώνονται από την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και τους τελικούς να ολοκληρώνονται εντός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Στην κατηγορία Ανδρών Open η συμμετοχή των αδελφών Χρήστου και Βίκτωρα Χριστόπουλου, οι οποίοι μαζί με τον Διονύση Πανταζόπουλο ήδη προκρίθηκαν στην φάση των "4", εγγυώνται δυνατές αναμετρήσεις. Το τέταρτο εισιτήριο για τα ημιτελικά επρόκειτο να κριθεί χθες το βράδυ, στον προγραμματισμένο αγώνα του 18χρονου Παναγιώτη Καρελά με τον Ελληνογερμανό Νίκο Μακρυαλέα.