Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017 14:57

ΣΔΥΜ: Στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου συμμετείχε ο Κρόμπας

Γράφτηκε από τον

Ο Τάκης Κρόμπας εκπροσώπησε τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, τον οποίο διοργανώνει εδώ και 31χρόνια με επιτυχία ο Ε.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με τον Κρόμπα να τερματίζει επιτυχώς τον ιδιαίτερα απαιτητικό αυτό αγώνα, στην 163η θέση στη γενική κατάταξη, σημειώνοντας χρόνο 7:38:21 Για τον ίδιο και σύμφωνα με δηλώσεις του στο site του ΣΔΥΜ, ο αγώνας αυτός ήταν ίσως η πιο δυνατή εμπειρία της ζωής του, απολαμβάνοντας και παίρνοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες εικόνες και εμπειρίες από τον μαγευτικό Όλυμπο, που τόσο πολύ λατρεύει.

Όλα πήγαν καλά, ο αγώνας έγινε με καλές καιρικές συνθήκες και χωρίς κάποιο πρόβλημα, η διοργάνωση κρίνεται ως επιτυχής και σε αυτό βοήθησαν οι δεκάδες εθελοντές, διασώστες, περιπατητές και η Ελληνική Αστυνομία για τα μέτρα τάξης που επέβαλε.

Συμμετείχαν συνολικά 304 δρομείς όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να τερματίσουν τελικά εντός του χρονικού ορίου των 10 ωρών που είχε δώσει η διοργάνωση, 288 αθλητές και αθλήτριες.

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τον Κρόμπα το για τη συμμετοχή του και τον επιτυχή τερματισμό του στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου.