Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017 12:43

ΕΥΚΛΗΣ: Πρωτιά Χριστοδουλάκη στο “2ο Ποδηλατικό Γύρο Χαλκίδας”

Γράφτηκε από τον
ΕΥΚΛΗΣ: Πρωτιά Χριστοδουλάκη στο “2ο Ποδηλατικό Γύρο Χαλκίδας”

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Χριστοδουλάκης του Ευκλή και τις δύο μέρες στο ποδηλατικό διήμερο, στα αγωνίσματα ΤΤ και αντοχής, στην Χαλκίδα.

Ο καλαματιανός σύλλογος εκπροσωπήθηκε με 5 συνολικά ποδηλάτες στο “2ο Ποδηλατικό Γύρο Χαλκίδας 2017”, που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και άπαντες τερμάτισαν μέσα στην δεκάδα. Συγκεκριμένα το Σάββατο στο αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης (Τ Τ), οι καλαματιανοί ποδηλάτες κατέκτησαν τις εξής θέσεις : 1ος Γεώργιος Χριστοδουλάκης (Κατ. Όπεν), 2ος Σταύρος Κανελλόπουλος (κατ. Όπεν), 3ος Χρήστος Ποντίκης (κατ. Γ1), και 6ος Βασίλειος Μυστριώτης (κατ. Δπ).

Την Κυριακή στο αγώνισμα της αντοχής των 82 χλμ. τερμάτισαν ως εξής : 1ος Γεώργιος Χριστοδουλάκης (κατ. Όπεν), 3ος Χρήστος Ποντίκης (κατ. Γ1), 3ος Βασίλειος Μυστριώτης (κατ. Δπ), 9ος Σταύρος Κανελλόπουλος (κατ. Όπεν), και 11ος Ιωάννης Πετρακόπουλος (κατ. Όπεν).

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν η Π.Ε.Π.Α. (Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών) και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας.

Στο μεταξύ, ο Ευκλής προετοιμάζεται για την “10η Ανάβαση Ταϋγέτου”, την οποία θα διοργανώσει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και προσμένει από τον κόσμο να παρακολουθήσει το θέαμα που θα προσφέρουν οι ποδηλάτες.  

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ