Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017 13:57

Τριπλή παρουσία του ΣΔΥΜ στο “Ellinikon Cross Country Race”

Γράφτηκε από τον
Τριπλή παρουσία του ΣΔΥΜ στο “Ellinikon Cross Country Race”

Αγώνας ορεινού τρεξίματος που συνδυάζει την αθλητική άμιλλα με τον πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο το Ελληνικό Αρκαδίας.

Οι αγωνιζόμενοι πέρασαν από τον δρόμο της Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και από τα θαυμάσια οικιστικά σύνολα του Ελληνικού, του Παλαιοχωρίου, της Δημητσάνας, του Ζυγοβισίου και της Στεμνίτσας, αλλά και από το φαράγγι του ποταμού Λούσιου, την Μονή Προδρόμου, την Μονή Φιλοσόφου κ.α.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τον “Ιntersport Ellinikon Cross Country Race” μήκους 52 χλμ. και τον Ιntersport Ellinikon Cross Country half Marathon μήκους 25 χλμ., ενώ παράλληλα διεξήχθησαν και οι Ιntersport Ellinikon Fun Run μήκους 6 χλμ. και Ιntersport Ellinikon αγώνας δρόμου Special Olympics μήκους 1 χλμ.

Ο ΣΔΥ Μεσσηνίας ήταν παρών με τρία μέλη του. Ο Κώστας Γεωργιόπουλος συμμετείχε στον αγώνα των 52 χλμ., τον οποίο ολοκλήρωσε σε 7:05:55 καταλαμβάνοντας την 9η θέση της γενικής κατάταξης. Στον αγώνα των 25 χλμ. συμμετείχαν οι Χρήστος Βασιλείου και Χρήστος Πάτροκλος Ηλιάδης που τερμάτισαν σε 3:18:42 (13η θέση γενικής) και 3:55:11 (28η θέση γενικής) αντίστοιχα.

To δ.σ. του ΣΔΥΜ συνεχάρη τους τρεις αθλητές για την παρουσία τους στον αγώνα.